На 200 тисяч «хароших» рашисти відповіли футбольним фейком

НОВИНИ 17.05.2023 Коментарі 0

Московитські ТГ-канали цими днями розганяли тему про те, що Україна нібито втратила 300 тисяч військових у війні з рф. І з цієї нагоди Українська асоціація футболу буцім анонсувала проведення «трьох поминальних матчів з порожніми стадіонами – щоби душі загиблих були з ними у цей день».

Прикметно, що цей фейк з’явився напередодні «ювілею» – сьогодні Генштаб саме повідомив про 200 тисяч «демілітаризованих» рашистських окупантів. Тож, як зазначає УАФ, московити запустили фейковий анонс «щоби відволікти увагу від власних масштабних втрат у загарбницькій війні проти України».

Цю вигадку активно поширювали у соцмережах, а також низка ТГ-каналів, «включно з каналом улюбленця кремля соловйова, чим одразу й підтвердили, звідки «ноги ростуть», - йдеться у повідомленні УАФ.

Як зазначають фактчекери, у такий спосіб пропагандисти намагаються відвернути увагу від власних втрат і посіяти зневіру серед українців. Ані Президент, ані військове керівництво України не озвучує цифри та не висловлює оцінок про кількість загиблих. До речі, раніше рашисти вже поширювали фейк про те, що нібито за оцінками Червоного хреста Україна зазнає колосальних втрат бійців.

«Ми вдячні українським і закордонним ЗМІ, які одразу розпізнали в цій дезінформації дешевий фейк. На болотах усе настільки погано, що єдине, на що здатен агресор, це продукування дешевих фейків. За нагоди, щиро бажаємо російському футболу насолодитися своїм заслуженим безтерміновим відстороненням на міжнародній арені! Дякуємо ЗСУ за успішну «демілітаризацію» окупантів на суші, на воді і в повітрі!», - наголосили в Українській асоціації футболу.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: