Московитські політтехнологи приїхали в окуповані регіони України попрацювати на виборах

НОВИНИ 28.12.2023 Коментарі 0

Політтехнологи кремля прибули на тимчасово окуповані території (ТОТ) для того, щоби допомогти організувати там імітацію «виборів президента рф». Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Основне завдання цього політдесанту – «намалювати явку» для підтвердження «легітимності» чергового обрання ліліпутіна. У кремлі вже визначилися і з цифрами його «підтримки»: за планом, на українських ТОТ бункерний дідок повинен набрати 80% голосів. Загальна «явка» на виборчих дільницях також має становити близько 80%.

ЦНС пояснює, що псевдовибори мають пропагандистську мету: окупанти хочуть продемонструвати «легальність» влади ліліпутіна з боку населення тимчасово окупованих територій.

Завдання ворожих політтехнологів — організація вистави та приховування відсутності «явки». Окрім того, вони будуть проводити інструктаж «членам виборчих комісій» щодо фальсифікації фейкового голосування.

У березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України відбудеться імітація «виборів президента рф» і наразі загарбники готують фальсифікації. «Голосувати» місцевому населенню дозволять навіть без паспорта. 

В ЄС засудили нову спробу московії легітимізувати тимчасову та незаконну окупацію українських територій, попередивши, що політичне керівництво рф та причетні до організації псевдоголосування відповідатимуть за наслідки цих незаконних дій.

Водночас ЦНС нагадує, що робота на «легалізацію» окупації є колабораціонізмом, і кожен дотичний до цього процесу понесе відповідальність.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: