Московитам знову привиділись українсько-американські зомбі з біозброєю

АНАЛІТИКА 23.09.2022 Коментарі 0

Біологічна зброя й надалі не відпускає росіянців: їх знову накрили галюцинації про підготовку нашими військовими разом зі спецслужбами США «звірячих злочинів проти мирного населення».

Співголова парламентської комісії рф із розслідування роботи американських біолабораторій в Україні, віце-спікерка держдуми ірина яровая заявила, що отримали підтвердження такої підготовки.

За її словами, виявлені комісією факти нібито підтверджують проведення експериментів над військовослужбовцями України, а також системну роботу в Україні «саме над компонентами біологічної зброї».

«Це дає відповідь про те, хто і як увесь цей час накачує військовослужбовців ЗСУ психотропними наркотичними препаратами, перетворюючи їх на маніакальних убивць, які скоюють страшні криваві злочини проти мирних громадян», - із напрочуд серйозним виразом обличчя промовила яровая. Схоже, що вона й сама вже увірувала в цю карколомну маячню.

Віце-спікерка стверджує, що нові докази участі спецслужб США вони отримали… аналізуючи інформацію, представлену Сполученими Штатами у відповідях на різноманітні запити.

«США фактично підтвердили сам факт вивезення біоматеріалів із території України», при тому, що раніше зразки вивозилися зрідка. «Більше того, екстрене знищення обладнання, вивезення документів із пробами в перші дні спецоперації разом із цією новою інформацією свідчать лише про небезпечні військово-біологічні дослідження США в Україні», - підкреслила яровая. Виглядає страшенно переконливо, правда?

Ну а те, що заступниця держсекреталя США Вікторія Нуланд говорила про наявність в Україні центрів біологічних досліджень, звісно ж, підтверджує усі припущення російських нишпорок із думської спецкомісії, переконана яровая.

Ну і все разом, на думку рашистських «експертів», є «безумовним доказом того, що діяльність, яку Пентагон здійснює на території України, має небезпечний, виключно військовий характер». Тим паче, що американські вчені, за словами ярової, самі класифікують методи редагування генів і синтетичну біологію «як елемент біологічної зброї масового знищення».

«Таким чином ми вважаємо, що має місце підтверджений факт роботи США над компонентами біологічної зброї», - заявила ця Пуаро у спідниці, сестра Шерлока та реінкарнація міс Марпл в одному флаконі.

На жаль, вона там така не одна.

Росіянці також радіють тому, що нібито підловили українців на зацікавленні біологічною зброєю. Йдеться про «запит» підприємства «Мотор Січ» до виробника турецьких безпілотників Bayraktar (поданий ще у грудні 2021 року) про можливість оснащення БПЛА системами та механізмами розпилення аерозолів ємністю понад 20 л.

Навіщо це заводу з виробництва авіаційних двигунів, ніхто у москві не заморочується. Мовляв, українці лише вчепились до того, що «запит» написаний російською, а її в діловій мові не використовують. Хоча завод недержавний, і використовує як англійську, так і російську у спілкуванні з партнерами. Отже, неспростовний доказ є.

Далі таким же чітким логічним ланцюжком начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту іґарь кірілов доходить цілком параноїдального висновку, що «при дальності польоту такого БЛА до 300 км і заправки ємностей біологічними рецептурами створюється реальна загроза великомасштабного застосування біологічної зброї на території рф».

  • У зв’язку з цим виникає питання: з якою метою США здійснювали розробку і патентування технічних засобів доставки біологічної зброї та чим зумовлена зацікавленість України у придбанні подібних техзасобів? - вопрошає цілий генерал-лейтенант кірілов.

Зрозуміли, так? Мотор Січ, байрактари, розпилювачі, турки, США, патенти, біологічна зброя, абирвалг…

Якщо не зрозуміли – не біда, рашисти теж не розуміють. Їм головне – зібрати докупи США, Україну та біологічну зброю. І тоді можна річної давності історії раз на квартал діставати на світ божий (попереднє загострення було навесні) та лякати ними мобілізованих росіянців.

Або знов обтрусити нафталін та явити на світ Божий стару лякалку про «патент № 8 967 029 на безпілотник для поширення заражених комах у повітрі». Мовляв, там в описі до патенту вказано, що за допомогою цього пристрою війська супротивника можуть бути знищені чи виведені з ладу без ризику для військових США. Хоч цей чистий як сльоза фейк давно був спростований. Але кого це на болотах цікавить?

Реагувати на фантазії росіянців ніхто у світі не поспішає. А на нещодавно проведеній у Женеві нараді країн-учасниць Конвенції про заборону біологічної та токсинної зброї (КБТЗ), яку ініціювала рф, Україна і США у присутності 89 країн навели докази, які спростували абсурдні та неправдиві заяви росіянців про розробку американцями й українцями біологічної зброї.

Ці консультації відбулися ще 9 вересня, однак московити більш як тиждень тримали інформаційну паузу щодо їх підсумків, звертають увагу аналітики Центру протидії дезінформації при РНБОУ. І лише на тлі викритих військових злочинів армії рф в Ізюмі рашаЗМІ запустили чергову дезінформаційну хвилю про біолабораторії в Україні. Але вона настільки недолуга, що у неї повірять хіба що самі пропагандисти. От тільки б іще якусь біологічну біду не влаштували під виглядом українців – такі провокації рашисти чинити полюбляють.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: