Молдова під конвоєм вигнала зі своєї території російського пропагандиста

НОВИНИ 15.09.2023 Коментарі 0

Керівника рашистського ресурсу пропаганди Sputnik Moldova Віталія Дєнісова видворили з території держави та заборонили йому повертатися в Молдову протягом 10-ти років.

56-річного громадянина росії вигнали через його «втручання у внутрішні справи країни, створюючи загрозу інформаційній безпеці Республіки Молдова, пише молдовський сайт Newsmaker із посиланням на Генеральний інспекторат міграції.

«Рішення про видворення іноземця ухвалили у зв'язку з його втручанням у внутрішні справи Молдови, що створює загрозу інформаційній безпеці нашої країни», - йдеться у повідомленні міграційної служби.

13 вересня, писав Sputnik, до Дєнісова прийшли працівники міграційної служби, посадили в машину та відвезли в аеропорт із постановою про депортацію першим же рейсом, не давши зібрати речі і взяти зі собою свійських тварин.

Sputnik Moldova – молдовська філія російської агенції новин Sputnik, що входить до державного російського медіахолдингу «Росія сьогодні».

Як нагадує Newsmaker, у Молдові після початку війни в Україні заблокували сайти sputnik.md і gagauznews.md за інформацію, що розпалює ненависть і війну в умовах НП у країні. Після цього Sputnik повідомив, що запустив нові сайти замість заблокованих. Але у березні 2023 року Служба інформації і безпеки розпорядилася їх заблокувати. Мова про sputniknews.com, md.sputniknews.com, ro.sputniknews.com, sputniknews.ru та md.sputniknews.ru.

Також читайте: Молдова заблокувала 5 сайтів російського пропагандистського ресурсу

Фото igm.gov.md

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: