Мета москви – перетворити світ у великий будинок божевільних, - посол України у Японії

РОЗСЛІДУВАННЯ 27.07.2023 Коментарі 0

У мордорі штормить. Протягом останніх тижнів мзс рф розродилося низкою твітів, що розповідають світові про те, де проживає вселенське зло. Коментувати цей маразм і спростовувати немає сенсу, просто дивіться самі… Про це у FB пише надзвичайний і повноважний посол України у Японії Сергій Корсунський. Український дипломат наводить приклади рашистської пропаганди, що отруює інформаційний простір божевільною брехнею.

1. Японія: як з'ясувалося, русофобська пропаганда чинного уряду Фуміо Кішиди впливає на життя росіян у Японії. У змішаних сім'ях збільшилась кількість випадків насильства, а також надходять повідомлення про погане ставлення до росіян на місцях їх роботи. Крім того, у Японії, як з'ясувалося, немає законодавства проти дискримінації по расових, етнічних і релігійних ознаках. Тому москва побачила зростання кількості злочинів проти меншин, особливо проти корейців.

2. Ісландія. Спостерігається зростання русофобії у ісландському суспільстві у зв'язку з обмеженим доступом до об'єктивної інформації. Тому атакують російські дипломатичні місії, всіляко ображають самих росіян і їхні церкви.

3. Молдова. Значно зросла русофобія у Молдові. Дипломати рф, як стверджується, працюють чесно і віддано, і їх вважають шпіонами і висилають.

4. Чехія. Поборники прав людини у москві, які є взірцевими експертами з цих питань, побачили расистські злочини проти мусульман, ромів, євреїв, мігрантів і нацменшин у Чехії. А влада Чехії має хронічні проблеми у зовнішній політиці і взагалі стала русофобською. І чого б це?

5. Норвегія. Погане ставлення до ув'язнених, особливо по відношенню до психічно хворих, жахливі умови для ув'язнених жінок, занадто довгий розгляд справ. Крім того, суверенітет Норвегії над Шпіцбергеном не є безумовним, тому вона не має права на своїй території приймати суверенні рішення.

6. Данія. Депортують, негідники сирійських біженців, планують створювати табори для прийняття біженців поза межами Данії.

7. Великобританія. Порушення прав людини настільки масштабні, що у твітт не влазять. Треба читати увесь звіт.

8. Німеччина. У самих страшні проблеми, а критикують інших.

9. У США жахливі проблеми з усиновленням дітей з інших країн. Система США неефективна корумпована, потребує реформи і міжнародного контролю. Очевидно, російська система є прикладом.

10. Погані естонці скасували святкування дня звільнення Нарви від нацистів. Це тому, що уряд Естонії – нацистський, якщо ви не знали.

"Узагалі, країнам Балтії і Польщі зовсім не пощастило. Їх просто ніколи не було, як стверджує тімофєй бородачьов у своєму черговому опусі на сайті РСМД, не є і не має бути. Всі вони – «адін народ» з росією, помилка історії, і якщо росія застосує щодо них свої «унікальниє воєнниє возможності», то ніхто їм не допоможе. Як казав Вольтер, «той, хто може примусити вас повірити в абсурдне, може спонукати вас творити звірства». Мета москви – не просто зробити так, щоби всі повірили в абсурдне, не тільки перетворити світ на один великий будинок божевільних, але і примусити повірити у те, що саме таким світ і є", - констатує Сергій Корсунський.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: