Маск попередив пропагандиста Карлсона, що у Twitter його можуть критикувати і спростовувати

НОВИНИ 10.05.2023 Коментарі 0

Колишній телеведучий каналу Fox News Такер Карлсон збирається виступати зі своїми суперечливими та часом і відверто проросійськими тезами у соцмережах. Власник Twitter Ілон Маск, який давно «з’їв зуби» на такого роду хайпі, публічно застеріг Карлсона від можливих неприємних несподіванок.

Екстелеведучий нещодавно заявив, що запускає у Twitter нову версію свого шоу, і зазначив, що ця соціальна мережа залишається однією з небагатьох платформ, де допустима свобода слова.

Натомість американський підприємець і мільярдер Ілон Маск у відповідь на цей анонс пообіцяв Такерові Карлсону такі ж умови, як і для інших творців контенту та запевнив, що не підписував з ним жодних угод.

«Я хочу дати ясно зрозуміти, що ми не підписували угоди чи чогось іще. Такер є об'єктом тих самих правил і винагород, що й усі творці контенту», - написав Маск у Twitter.

Він також попередив, що на відміну від телевізійного ефіру на онлайн платформі Такер може нарватися на критику і спростування з боку користувачів. А введення в оману взагалі призведе до наслідків у рамках правил Twitter.

Звучить усе це гарно, але варто пам’ятати, що собі часом дозволяє заявляти сам Маск, а також його ставлення до Трампа, спроби ліпити зі себе миротворця щодо росії та України тощо.

Як уже писав ЗІФ, Карлсон доволі раптово пішов з каналу Fox News, де вів доволі популярне політичне телешоу, в якому підтримував Трампа, критикував допомогу Україні та регулярно озвучував тези рашапропаганди. Пізніше американський журналіст Джексон Хінкл заявив, буцім Карлсона звільнили через його позицію щодо України та Володимира Зеленського.

Рашистські «медійники» тоді вирішили простягнути руку допомоги колезі та запропонували перейти працювати на канал пропагандиста владіміра соловйова. Як бачимо, Карлсон не скористався цією щедрою пропозицією і вирішив піти у самостійне плавання на просторах соцмереж. Що ж, нехай цього пропагандиста поглине інформаційна безодня і він чим швидше піде у забуття.

Колаж: Rich Graessle / Icon Sportswire and Marlena Sloss / Bloomberg via Getty Images.
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: