Маленьких московитів з народження тавруватимуть гербом і прапором рф. Спершу лише на одязі

НОВИНИ 21.10.2024 Коментарі 0

Новий держстандарт на подарунок для новонароджених розробляють на болотах. Передбачається, що одяг і низку товарів для малюків обов’язково тавруватимуть рашистськими символами – двоголовою куркою і триколором.

Каталог із товарами для дітей російського виробництва з держсимволікою у суботу, 19 жовтня, представила у Тюмені на форумі «Моя сім'я – моя фортеця» заступник голови Держдуми з питань захисту сім'ї Тетяна Буцька, повідомляє SOTA.

«Це не просто російські виробники, це коли патріот від народження. Це коли у тебе триколор, герб, вже перший твій одяг, який говорить про те, що ти народився в роzzії, що ти потрібен роzzії, ти важливий, тебе вже з народження люблять. <…> Ми дуже хочемо, щоб кожна дитина, яка народилася в будь-якому регіоні, могла отримати такий подарунок», – цитують Буцьку рашапропагандисти з ТАСС.

До слова, організатором форуму, де виступила депутат, була «єдіная роzzія».

Як нагадують рашаЗМІ, зараз подарунки для новонароджених росіянці є навіть не у всіх регіонах. При цьому найкращі та найдорожчі подарунки традиційно вручають породіллям у москві.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: