Людина із проросійськими зв'язками стала заступником директора НАБУ

НОВИНИ 25.05.2023 Коментарі 0

Президент Зеленський призначив нового заступника голови СБУ. Ним став Сергій Наумюк, який брав участь у конкурсі на директора НАБУ.

Про це повідомив Центр Протидії Корупції.

"Ми уважно стежили за конкурсом і звернули увагу, що поряд зі стандартними питаннями про машини і квартири невідомого походження Наумюка запитали про наявність у його членів сімʼї російських паспортів.

Адже після 2014 року його батьки залишилися на окупованій частині Луганської області та виїхали звідти до родичів у США тільки після повномасштабного вторгнення.

Наумюк намагався уникнути прямої відповіді на просте запитання, проте визнав, що у 2015 році його батько і брат були вимушені отримати російські паспорти через побутові причини.

За словами Наумюка, перебуваючи у Хʼюстоні, його родичі подали заяви про відмову від громадянства рф до російського консульства.

Наумюк також підтвердив, що його брат працював у російських банках "Откритіє" у Москві та відділенні "Петрокомерцбанку" у Києві. При цьому на роботу до Москви він переїхав у 2015 році.

Добре, що людина з такими зв'язками не стала директором НАБУ. Погано, що такий сумнівний бекґраунд не став на заваді призначенню на критично важливу посаду в СБУ. Ще й під час повномасштабної війни з рф", - йдеться у повідомленні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: