Львівські десантники на Курщині затрофеїли та реанімували новітній росіянський танк Т-90

НОВИНИ 18.08.2024 Коментарі 0

Новітній російський танк Т-90М «Прорив», не встигнувши повоювати, став трофеєм львівських десантників. Його під час бойових дій на території Курської області захопили бійці 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади.

«Неперевершено НЕефективний, як в прориві так і в обороні… росіяни в паніці покинули бойову машину без бою, попередньо довівши до технічної несправності.

Десантники 80-ки швидко оцінили та освоїли аналоговнєтну техніку, відремонтували, завели і тепер машина війни, нищитиме своїх творців на боці України», - повідомляє ТГ-канал 80-ки.

«Я побачив, як хтось вилазить на цю техніку. А це механік застрибнув в танк і хотів його завести, але ніяких дій не відбулося, він вистрибнув з люка й пішов. Виявляється, танк не завівся, бо там всього-на-всього розряджені акумулятори», – розповів на відео офіцер десантно-штурмової бригади Ігор.

За його словами, наші військові поміняли акумулятори, завели танк, але зазначили, що ця рашистська техніка доволі малоефективна в роботі. Тим не менше, трофейну техніку назвали «Пірожок», і тепер він воюватиме за Україну.
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: