Львівщина отримала нового главу облТЦК

НОВИНИ 16.10.2023 Коментарі 0

Нового очільника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) призначив головнокомандувач Збройними Силами України Валерій Залужний.

Ним став полковник Артур Ніязов. Про це повідомив у своєму ТГ-каналі голова Львівської ОВА Максим Козицький. Він уже мав зустріч із полковником Ніязовим. У понеділок, 16 жовтня нового начальника облТЦК представили колективу.

За інформацією голови ЛОВА, до свого нового призачення Ніязов проходив службу на посаді начальника відділу планування оборонних ресурсів штабу військової частини А0796.

Нагадаємо, що декілька днів тому Львівський обласний ТЦК та СП призначив службову перевірку через відео, на якому люди у військовій формі лупцювали цивільного чоловіка.

Також деякі львівські медіа повідомили, що попереднього начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 41-річного полковника, героя України Дениса Чаюка звільнено з посади. Він призначений заступником командира однієї з військових частин.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: