Львівщина будує фортифікації у Сумській області - фото

ФОТО 18.03.2024 Коментарі 0

Львівська обласна військова адміністрація розпочала спорудження фортифікаційних споруд на території Сумської області. Згідно з постановою КМУ від 29 грудня 2023 року № 1415 «Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні», львівські будівельники та інженери залученні до спорудження взводних опорних пунктів і невибухових загороджень.

Над посиленням захисту північного кордону України працюють майже півсотні осіб зі Львівщини, задіяні 8 одиниць відповідної техніки.

Зокрема, у Сумську область відрядили заступника очільника  Львівської ОВА Максима Козицького  Юрія Бучка та т.в.о. начальника управління капітального будівництва ОВА Романа Дулю.

«З ініціативи президента України, вздовж кордону та оборонної лінії триває спорудження трьох смуг фортифікацій завдовжки понад 2000 км. Львівщина відповідальна за зведення частини захисних споруд на території Сумщини, і Львівська ОВА вже активно включилася у цей важливий процес. Дякую інженерам та всім працівникам, які, незважаючи на постійну загрозу, сумлінно і старанно підійшли до виконання поставлених завдань. Ворог сильний та підступний, тож перемогти його зможемо лише всі разом, обʼєднавши наші зусилля», – повідомив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.

Крім спорудження лінії фортифікацій, спеціальні підрозділи з нашого регіону залучені до розмінування територій, які постраждали від російської окупації.

Додамо, що 16 березня сумська ОВА повідомила, що у Сумській області дуже важка ситуація: "Прикордонні райони вирівнюють із землею ФАБами, КАБами, артилерією. Через роботу арти люди майже не виходять із підвалів.

За добу може бути до 500 прильотів. Деякі села виглядають уже як Мар'їнка та Бахмут"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: