Буданов пояснив, що означає «бунт виборчих урн» на росії

НОВИНИ 18.03.2024 Коментарі 0

У неділю, 17 березня, у Києві відбувся Форум підтримки російських добровольців, який організував «Фонд 24.02». (Це організація об'єднує сім'ї російських добровольців, котрі  воюють на боці України). На Форумі  виступив начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

У своєму зверненні шеф української розвідки зазначив, що обмежена військова операція опозиційних до путіна російських збройних формувань у бєлгородській та курській областях рф ― лише початок боротьби за їхню рідну країну, - пише пресслужба ГУР.

«Громадяни рф вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками.  Війна проти путінського режиму – це законне право громадян вимагати справедливості»,- сказав Кирило Буданов.

За його словами, так звані вибори путіна нелегітимні.

«Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих “виборів”, псують їх», - зауважив начальник ГУР МО України.

Він додав, що на росії почався справжній «бунт виборчих урн» такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було ніколи і ніде в світі.

«путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість  – це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз  відбувається в рф, послаблює режим загалом і путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю», - наголосив Кирило Буданов.

Нагадаємо, 15-17 березня на росії та на підконтрольних путінському режиму окупованих територіях пройшли так звані “президентські вибори”. Під час голосування люди масово підпалювали урни, обливалт їх зеленкою чи фарбою, підривали.  

Фото – скриншот з відео: президентські "вибори" на росії 15-17 березня 2024 р.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: