Львів запрошує на оригінальний фестиваль

НОВИНИ 26.07.2022 Коментарі 0

У суботу, 30 липня, у Львові відбудеться благодійний «Shelter Festival». Місцем проведення фестивалю організатори обрали парк імені Івана Франка. Там змонтують головну сцену, облаштують алею громадських організацій, алею брендів,  фудкорт, простір для дітей, лаунжі та місця для брендів, працюючих у сфері краси.  

Як повідомляє сайт Львівської ОВА, назва заходу пов’язана з місією Львова прихистити тих, хто шукає захисту. Головна ідея Shelter Festival полягає у створенні комфортного місця для людей різних вікових категорій. Щоби вони відчули атмосферу легендарного міста та почували себе у безпеці, щоби кожен знайшов локацію для душі й отримав можливість хоч на трохи відволіктися, знайти однодумців і корисно провести час. 

«80% зібраних на фестивалі коштів скерують на гуманітарну допомогу для військових на фронті, а 20% зібраних коштів – для Центру підготовки операторів БПЛА «Крук»», - йдеться у повідомленні. - Shelter Festival – це також культурне укриття, оскільки, крім розваг на кшталт стендапу, відвідувачів чекають лекції на актуальні теми медіаграмотності і психології. Ведучий події – Олег Пригода».

Захід організовує Благодійна організація «Українська Студентська Ліга» за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Львівської міської ради.

Повний перелік локацій та детальнішу інформацію можна знайти в Інстаґрам на сторінці заходу - @shelter.fest.

З офіційним прес-релізом організаторів заходу можна ознайомитися тут.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: