«Луб’янка» приходить в патріотичному вбранні

ПЕРЕКЛАДИ 11.01.2018 Коментарі 0

Власним баченням розвитку російської пропаганди та зусиль російських спецслужб в Республіці Польща у 2018 році, ділиться із читачами відомий польський політолог Єжи Таргальский.

Найважливішим викликом буде унеможливлення створення сильної російської партії в Польщі. 

Луб’янка вже розпочала пропагандистську кампанію, використовуючи той факт, що ми були «під обстрілом». З одного боку, Берлін та його брюссельські ідеологічно вмотивовані посадовці, а з іншого боку, єврейські претензії, які нам загрожують [1]. 

Одні, як Анджей Талага, реально вбачають, що слід хоч якось стримувати Берлін, та на практиці це неможливо, тому реально Берлін буде керувати і нам доведеться неохоче підкорятися. Але цей варіант не передбачає, що нам доведеться відмовитись від відновлення економіки і погодитись на «заливання» Польщі ісламістами, а також примусову гендеризацію.

Будь-які поступки уряду, «торговичанам»[2] можуть сподобатися, а 3 відсотки виборців PO [Platforma Obywatelska, опозиційна партія «Громадянська платформа» - ред.] підтримає PIS [Prawo i Sprawiedliwość, правляча партія Право і справедливість - ред].

І ці обурені виборці будуть шукати альтернативи, які Москва вже готує для наївних патріотів під прапором опору проти німецького диктату, проти пропагування збочень і боротьби з скандальними єврейськими претензіями. Антисеміти також долучяться з радістю. 

Ми почуємо, що в ім'я патріотизму ми повинні вийти з Європейського Союзу, а не створювати в ньому баланс сил, що ворогом є «американський окупант» на службі у євреїв, і, тому НАТО становить загрозу. 

Тому треба позбутися баз НАТО і краще всього розвивати відносини із Китаєм, що немає інтересів у нас, або «мирною» Росією, яка водночас захистить нас від агресії України, що готується США та євреями. 

Людям потрібна надія і вони хочуть, щоб все було добре, тому вони підхоплять пропозицію, не розуміючи її змісту чи наслідків. Насправді загрози реальні, пропозиції по їх усуненню в обох випадках однаково неправильні та антипольські. 

Проте, чи зможе уряд мати достатньо сил, щоб не піддатися одному з варіантів, спромогтись провести складну гру та перенести поле бою на територію противника?

[1] - 01.01.2018 сенатор Шумер про прийняття Сенатом США закону JUST Act, який дозволить єврейському середовищу – не лише спадкоємцям – клопотати про повернення нерухомості та всіх майнових засобів від країн Центральної Європи, в тому числі Республіки Польща – з приводу втрат євреями майна під час II світової війни.
[2] - Торговицька конфедерація (пол. Konfederacja Тargowicka) — зрадницька змова польських подільських магнатів з Російською Імперією проти реформ Чотирирічного сейму Речі Посполитої. В результаті чого якої  російські війська вторглися на територію Польщі, що призвело до польсько-російської війни. Наслідком Торговицької конфедерації став другий поділ Польщі (1793) Росією і Прусією, за яким до складу Російської імперії відійшла Правобережна Україна. У відповідь на політику Торговицької конфедерації і поділ країни вибухнуло повстання патріотичних сил під проводом Тадеуша Костюшка (1794). Торговицька конфедерація увійшла в історію Польщі як символ національної зради.

 

 

 

   Ежи Таргальский

Переклад ІА «Західний інформаційний фронт»
на основі першоджерела jozefdarski.pl

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: