Кривава образа: рашистам соромно за фашистів

НОВИНИ 10.05.2022 Коментарі 0

У дружній до України Польщі рашистського посла сєрґєя андрєєва, як і пасує представникові кривавого режиму, вимазали червоною фарбою. Організатори акції, мабуть, хотіли показати йому наглядно, як бачать путінських прихвостнів у цивілізованих країнах. Проте на московських болотах путінські пси дружно завили від образи – негоже, мовляв, у такий «святий» день мазати морди нашим «свинособакам».

Подія відбулася у Варшаві 9-го травня, у день, коли на росії «побєдобєсіє» сягає свого апогею. Андрєєв хоч і працює у Польщі, де завершення перемоги над нацизмом відзначають 8 травня (як і у всій Європі), але церемонію покладання квітів до пам’ятника радянським солдатам захотів здійснити у кремлівський дєнь пабєди. Зробити йому цього не дали. 13-хвилинну відеоверсію подій виклав у себе на сторінці у ФБ Євген Клімакін (Żenia Klimakin).

Однією з тих, хто фарбував російського посла у червоне, була медіаекспертка Ірина Земляна (Iryna Zemlyana). За словами Євгена Клімакіна, після 24-го лютого росіяни включили Ірину у розстрільні списки. Тому вона вимушено виїхала з Києва.

«Ми, українські активісти, просто підійшли до посла впритул, розлили на себе штучну кров. Так само ця штучна кров попала на посла і на іншого його там посіпаку. Вони з ганьбою під крики «фашисти» просто поїхали. Ми не дали їм покласти квіти, і так само вінок. Ми розірвали і закидали їх», - розповіла Ірина під пісню Січових Стрільців про червону калину.

А от на росії пригоди андрєєва коментували активно, дехто з піною на морді. Цей інцидент, схоже, там ще довго пам’ятатимуть і гавкатимуть від фантомного болю образи.

«Я навіть не знаю, як це назвати. Це якась дичина, яка нічого спільного з правилами цивілізованої поведінки, якій так люблять нас навчати наші західні партнери, зокрема поляки, не має... Це все можна було передбачити, поліція врешті-решт з'явилася, але вже після того, як ця вакханалія розкрутилася… Зіпсували нам святе свято — день перемоги. Але, як кажуть, не дочекаться», — висловився безпосередньо «закривавлений» андрєєв.

Свого колегу підтримала і речниця російського мзс маша захарова.

«Шанувальники неонацизму в черговий раз оголили своє обличчя і воно криваве (ніби про андрєєва розпочала захарова, - ЗІФ). Знесення пам'ятників героям Другої світової (як не дивно, але іноді, коли вигідно, на росії Другу світову називають правильно, а не вєлікой отєчєствєнной, - ЗІФ), осквернення могил, а тепер і зрив церемонії покладання квітів у святий для кожної порядної (згадала маша про порядність, коли дівкою була, - ЗІФ)  людини день доводять і так очевидне – на Заході заданий курс на реінкарнацію фашизму. Але, як я вже казала, нас не можна залякати. Страшно має бути жителям Європи від власного відображення у дзеркалі», - прокоментувала зрив рашистської церемонії захарова, яка чомусь не лякається свого відображення.

Пропагандистські РИА «Новости» відео закривавленого посла подали без звуку – щоби глядачі не чули скандування сотень українських і польських активістів (злочинці, рашисти, фашисти, путін  х..ло). Інший рашистський ресурс KP.RU теж «пошкодував» вуха своїх читачів від правдивих вигуків і виклав у телеграм «німе» відео.

А от владімір соловйов на своєму телеграм-каналі невтомно заливає всі дописи з фото та відео про пригоди російського посла на кладовищі у Варшаві. Там і пропозиція розірвати дипломатичні стосунки та вислати польських амбасадорів, і згорнути російську дипмісію, і заяви обурення російського мзс. Останнє навіть вимагає від Варшави «негайно організувати проведення церемонії покладання вінка, забезпечивши її повну безпеку від різноманітних провокацій… щоби відповідні заходи було вжито сьогодні ж».

Якою буде помста рашистів – можна здогадуватися. Єдине, що не підлягає сумніву – цю історію у кремлі не забудуть і використовуватимуть з метою пропаганди всередині рашостану та дискредитації Польщі та ЄС.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: