Кремлівські пропагандисти цинічно виправдовують килимові бомбардування мирного населення України

НОВИНИ 11.03.2022 Коментарі 0

Ілюстративне фото: Getty

 

 


У російських інформаційних ресурсах розгорнуто активну дезінформаційну кампанію в частині поширення наративу про те, що з прийняттям в Україні закону "Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України" все населення прирівнюється до комбатантів, а цивільного населення в Україні нібито більше не існує.

Посилаючись на вказане твердження ЗМІ окупантів намагаються виправдати власну агресію проти цивільного населення та інфраструктури, а також погрожують влаштувати містам так звані килимові бомбардування.

Нагадаємо, що такого роду бомбардування застосовуються як для знищення техніки та особового складу противника, так і для стирання з лиця землі населених пунктів, залізничних вузлів, підприємств або великих лісових масивів. Для максимального ураження до звичайних бомб доволі часто додають запальні, начинені фосфором, напалмом боєприпаси, які спричиняють окрім вибухової хвили й інші види ураження (хімічне, термічне).

Як повідомляв “Західний інформаційний фронт», набув чинності закон «Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України», що дозволяє цивільним громадянам знищувати російських загарбників.

Дія закону поширюється і на  іноземців та осіб без громадянства, які законно перебувають на території України. У статті 4 закону, зокрема, йдеться, що громадяни можуть застосовувати «власну нагородну зброю, спортивну зброю (пістолети, револьвери, гвинтівки, гладкоствольні рушниці), мисливську нарізну, гладкоствольну чи комбіновану зброю та бойові припаси до неї.

Іншими словами, усім українцям дозволили безкарно вбивати російських фашистів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: