Кремль здійснив атаку "шахедами" на російського опозиціонера під Києвом

ФОТО 01.08.2024 Коментарі 0

Зранку, 1 серпня, російські окупанти завдали чергового удару безпілотниками по Київській області. В одному із районів чоловік та дружина отримали поранення, повідомила Національна поліція у FB. Потерпілих госпіталізовано до столичної лікарні. Пошкоджено два приватних будинки. Поранень зазнав російський опозиційний політик Ілля Пономарьов. Це була 5-та спроба замаху кремля на нього.

"Сьогодні у мене, схоже, другий день народження. П'ята спроба нападу була найбільш нестандартною та успішною, проти якої було важко захиститися. Але хрін їм! Подробиці напишу пізніше", - повідомив у мережі X російський опозиціонер.

Ілля Пономарьов після замаху (фото OBOZ.UA)

За даними видання OBOZ.UA , російськийдрон-камікадзе "Герань-2" вдарив по його будинку, що на околиці Києва. БПЛА вибухнув за 5 метрів від вхідних дверей у будинок. Політик отримав численні поранення, проте його життю нічого не загрожує.

Перед цим під час масованої атаки між 3-ою і 4-ою годинами ранку середи, 31 липня, на територію ділянки Іллі Пономарьова вже прилітало три дрони. Проте їх збила ППО, тож вони впали на відстані 50-100 метрів від будинку, завдавши незначної шкоди, зазначає видання.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: