Кредобанк розширює цифрові послуги для бізнесу

Економіка 29.06.2023 Коментарі 0

Кредобанк впроваджує нові послуги дистанційного обслуговування бізнесу. Відтепер корпоративні клієнти отримали доступ до вкладу «овернайт», а усі бізнес-клієнти – можливість відкривати депозити онлайн.

Вклад на мінімальний термін розміщення один день доступний корпоративним клієнтам. Щоби розмістити вклад «овернайт», потрібно дистанційно укласти договір в електронній формі, підписати його кваліфікованим електронним підписом (КЕП) і переказати кошти на вкладний рахунок клієнта, повідомляє пресслужба Кредобанку.

Дистанційне відкриття стандартних депозитів для бізнесу доступне як корпоративним клієнтам, так і малому та середньому бізнесу у системі онлайн-банкінгу iFOBS. Для відкриття вкладу потрібно обрати відповідний пункт у меню «Депозити» і скерувати до банку підписану ключем системи заявку на розміщення вкладу.

«В умовах війни в Україні процес цифризації значно пришвидшився. Клієнти Кредобанку в декілька кліків можуть надати банку свої документи, що посвідчують особу чи підписати договір. Ми дбаємо про безпеку та комфорт наших клієнтів, мінімізуючи відвідування відділень банку та надаючи доступ до коштів та усіх послуг 24 години на добу 7 днів на тиждень. Наші онлайн-сервіси дозволять бізнес-клієнтам швидше та безпечніше отримувати послуги банку», - розповіла директор департаменту розвитку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «Кредобанк» Ірина Груй.

У серпні 2022 року Кредобанк запровадив онлайн-подання документів для відкриття додаткового поточного рахунку,  для зміни тарифного плану чи здійснення інших змін щодо прав та доступів в системі дистанційного обслуговування «Клієнт-Інтернет-Банк» (iFOBS) Для цього бізнес клієнтам потрібно лише заповнити відповідну заяву за типовою формою, що розміщена на веб-сайті банку, підписати електронним підписом та направити в банк через іFOBS.

ДОВІДКА

Кредобанк заснований у Львові 1990 року, Національний банк України зарахував його до системно важливих банків України. Кредобанк входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один із найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Партнерська публікація 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: