Красну площу в Москві закриють для відвідин на найтриваліший період

НОВИНИ 25.04.2023 Коментарі 0

Федеральна служба безпеки російської федерації повідомила про обмеження для відвідувачів красної площі у Москві. Якщо минулого року цю територію для проведення побєдобєсій рашистів перекривали на 5 днів (з 4-го до 9-го травня), то цього року – аж на 2 тижні – із 27 квітня до 10 травня.

Причиною цього обрали тривіальну – підготовка до параду перемоги 9 травня. За логікою, виглядає на те, що так званий парад відбудеться без глядачів.

У 2021 році, за повідомленням ВВС, жодних обмежень не анонсували, закривали лише доступ до мавзолею лєніна та кремлівської стіни, у якій замуровані рештки комуністичних вождів. Ще рік перед тим парад на красній площі не відбувся через коронавірус. У 2019-му її закривали із 6 до 9 травня.

Найпоширенішою версією закриття прикремлівської території є загроза з боку України та її безпілотників. У російському небі неодноразово фіксували українські БПЛА, які долітали не лише до москви, а й далі.

Окрім красної площі путінський режим скасував і zомбоцеремонію з носінням по вулицях портретів так званого «безсмертного полку». Параду не буде і в регіонах, що наближені до України, у тому числі і в окупованому  українському Криму.

Нагадаємо, на початку квітня український бізнесмен Володимир Яценко пообіцяв 20 мільйонів гривень за безпілотник, що «приземлиться» на красній площі у Москві 9 травня.

Також днями у мережі поширювали коротке відео з буцімто українського дрону, що кружляв біля кремлівських веж.

А вчора The Washington Post із посиланням на таємну доповідь Агенції національної безпеки США повідомив про заплановані Збройними Силами України масовані удари по москві. Атаку приурочували до першої річниці повномасштабної російської агресії проти України. Американське видання стверджує, що Вашингтону вдалося відмовити Київ від такої затії. Проте на тимчасовий період. Не виключено операцію відклали до «кращих часів», аби краще підготуватися.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: