Конгресмени-республіканці просять Байдена надати для ЗСУ ATACAM-cи більшого радіусу дії

НОВИНИ 02.11.2023 Коментарі 0

Група високопоставлених республіканців у Конгресі США закликала президента Джозефа  Байдена передати Україні ракети ATACMS більшої дальності. Це сигнал про постійну підтримку Києва у середовищі американських законодавців.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters, яка ознайомилася зі змістом листа.

«Потреби України для здатності завдати глибоких ударів залишаються невідкладними, особливо для ураження цілей по всьому Криму», - написали члени Палати представників Майкл МакКол і Майк Роджерз і сенатори Джеймз Ріш і Роджер Вікер.

Головні республіканці з комітетів Конгресу із закордонних справ і Збройних сил привітали повідомлення про те, що адміністрація Байдена передала Україні деякі армійські тактичні ракетні системи обмеженої дальності (ATACMS), і закликали Білий дім надіслати Києву більше систем і ракет більшого радіусу дії.

У своєму листі американські законодавці також зазначили, що Україна продемонструвала здатність використовувати їх відповідально, а росія не вдалася до ескалації через їхнє використання.

«Очевидно, Вам пора завершувати роботу над питанням щодо ATACMS. Нездатність це зробити... загрожує подальшою глобальною нестабільністю, оскільки наші противники проводять операції впливу по всьому світу», – йдеться у листі.

Також читайте: Рашистів розриває від американських ракет ATACMS в Україні

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: