Комуністична символіка у Львові: правопорушника затримано

НОВИНИ 30.08.2019 Коментарі 0

Завдяки активній позиції мешканців Винники, було оперативно виявлено та затримано вандала-провокатора, який 29 серпня наніс заборонені в Україні комуністичні символи у місті Львові та Винниках. Громадські активісти затримали особу, причетну до даного правопорушення . Нею виявився місцевий мешканець, який в минулому вже вчиняв подібні правопорушення, про це повідомляє видання Винниківський вісник.

Затриманий активістами 34-річний мешканець Винник, зокрема наніс червоною фарбою комуністичні символи на пам’ятнику Степану Бандері у місті Львові, а також  на деяких будинках і на постаменті фігури Матері Божої на вулиці Ціолковського у місті Винники.

Свій вчинок провокатор намагався пояснити тим, що «його батько був прихильником СРСР», хоча чіткої відповіді про мотиви вчиненого правопорушення не зміг надати. Зауважимо, що минулі свої провокативні дії ця особа пояснювала  депресією та невлаштованістю особистого життя.

Цілком очікувано, що зазначені неадекватні дії цієї особи, можуть бути використані російськими пропагандистськими виданнями задля того аби показати діяльність у Львові «підпілля», яке буцімто «бореться із ненависним українським режимом». Вміння російської пропаганди спотворити реальність та видати вчинки  асоціальної особи, за діяльність проросійських сил у Львові, повинно зустрітись із спротивом місцевих та національних ЗМІ.

Саме тому звертаємось до колег журналістів не навішувати на неадекватні та асоціальні вчинки ярлики «проросійської діяльності», оскільки цим самим українські медіа самі творять поле для маніпуляцій та подальшої дезінформації.

ІА "Західний інфомаційний фронт"
за матеріалами vynnyky-visnyk.com.uavarta1.com.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: