Колектив ДП «Львівстандартметрологія» долучився до підтримки ЗСУ – відео

НОВИНИ 15.04.2024 Коментарі 0

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, Збройні Сили України потребують нашої підтримки. Будь-яка допомога сьогодні є дуже важливою для нашої перемоги. Власне, колектив ДП «Львівстандартметрологія» неодноразово долучався до підтримки ЗСУ. Цього разу за фінансової підтримки працівників ДП «Львівстандартметрологія» зібрано суму у розмірі близько 500 тис. грн, за які  придбано машину Nissan Navara, два комплекти нових болотних шин, зарядну станцію та інші інструменти для облаштування бойових позицій.

Про це повідомили у ДП «Львівстандартметрологія».

Мета збору – забезпечення ефективного функціонування та бойової готовності другого механізованого батальйону, де воює працівник цього підприємства Юрій Залуський. 

Працівники ДП «Львівстандартметрології» переконані, що придбане авто допоможе і знищувати ворога, і рятувати життя наших бійців.

"Фінансова підтримка допомагає зберегти життя захисників і підвищує ефективність їхньої боротьби з ворогом. Разом ми зможемо забезпечити армію необхідними засобами для виконання важливих завдань", - сказано у повідомленні.

У команді, яка безпосередньо доправила волонтерську допомогу бійцям на передову, був генеральний директор ДП «Львівстандартметрологія» Андрій Слюз та його заступник Микола Гуляницький, а також отець Олег Древняк, настоятель храму Святого Юрія Переможця, що у Львові на вул. Тараса Бобанича.

Нагадаємо, що державне підприємство «Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» розпочинає свою історію з 5 грудня 1785 року, коли декретом Австрійської надворної канцелярії була заснована перша державна метрологічна служба в Галичині – Інспектор мір і ваг при Галицькому намісництві у м. Львові. Відтак, при ДП «Львівстандартметрологія» створений єдиний в Україні народний музей метрології та вимірювальної техніки.  

Сьогодні в ДП «Львівстандартметрологія» впроваджена система управління якістю надання послуг з оцінки та підтвердження відповідності, випробувань, метрології, стандартизації, яка сертифікована у державній системі сертифікації на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001.

Недавно були утворенні Волинська та Рівненська філії ДП «Львівстандартметрологія».

Отож, нині працює 317 працівників, в тому числі у Волинській філії – 66, у Рівненській філії – 59, у Дрогобицькому відділенні метрології та оцінки відповідності – 22 та у Червоноградському відділенні метрології та оцінки відповідності – 18.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України 11 працівників ДП «Львівстандартметрологія» були призвані на військову службу до Збройних Сил України та стали на захист України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: