Книга про українську розвідку – на найбільшому у світі книжковому ярмарку

НОВИНИ 24.10.2023 Коментарі 0

У Франкфурті-на-Майні (Німеччина) презентували книгу «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі».

Книга авторства журналіста та військового Артема Шевченка розповідає про «зухвалі, сповнені неймовірних ризиків спецоперації української воєнної розвідки», - йдеться у повідомленні ТГ-каналу Головного управління розвідки міністерства оборони України.

Читачі довідаються про авіапрориви до захисників «Азовсталі», битву за острів Зміїний, Харківський контрнаступ, збитих льотчиків росі».

Автор книги наводить ексклюзивні дані про задум, підготовку та перебіг бойових місій ГУР МО України, а також неоціненні свідчення їхніх безпосередніх учасників офіцерів та солдатів на полі бою.

«Воєнна розвідка України, чиїм символом є сова із мечем, спрямованим у центр імперської росії, стала одним з головних елементів збройного опору російській агресії. На емблемі ГУР МО України викарбуване латиною гасло «Sapiens dominabitur astris – мудрий пануватиме над зірками». За своїм призначенням воєнна розвідка завжди відповідає за противника, не за свої сили. І тому я знаю, що ми переможемо», - зазначив у передмову до книги начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

Презентація книги про роботу української спецслужби в умовах широкомасштабної війни з росією викликала жвавий інтерес серед відвідувачів Франкфуртського книжкового ярмароку. Його відвідали представники німецьких медіа, літературні критики, аналітики зі сфери безпеки, військовослужбовці, зацікавлені громадяни Німеччини й українці, які опинились у вимушеній еміграції через російську агресію.

«Після повномасштабного російського вторгнення у Європі триває найбільша війна після Другої світової. На полі бою протяжністю більш ніж 1 500 кілометрів змагаються дві повноцінні армії – на морі, у небі, на землі, у кіберпросторі. [...] Союзники здивовані стійкістю української нації та професійним рівнем нашої армії. Тож у цій книзі ми розкриваємо деякі подробиці бойових завдань», - сказав автор книги Артем Шевченко.

За декілька днів передпродажу, що розпочався 18 жовтня 2023 року, видавництво книги Yakaboo.Publishing прогнозує для неї великий успіх.

Замовити книгу «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» можна за лінком.

Артем Шевченко на своїй сторінці у FB зазначив, що «громадяни країн-союзників, зокрема Німеччини, яка є лідером серед європейських держав за обсягом військової допомоги нам, мають знати якою ціною вдається протистояти агресору»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: