Кличко знайшов "стрілочників", на яких "повісив" загибель трьох людей - через закрите укриття

НОВИНИ 01.06.2023 Коментарі 0

Міський голова Києва Віталій Кличко попросив Уряд та офіс Президента відсторонити голову Деснянського району столиці Дмитра Ратнікова на час, поки триває слідство щодо того, чи було відчиненим вночі (1 червня) укриття в поліклініці, біля якої загинули троє людей. 

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

"Дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови РДА міста.

Звернувся до Офісу Президента та уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття в поліклініці, біля якої загинули троє людей.

Відстороненим має бути і керівник медзакладу, якого призначала Деснянська райадміністрація", - сказав Віталій Кличко.

ПІд цим повідомленням у ФБ зав язалось жваве обговрорення.

Sergiy Guryanov

Знайшли "стрілочників"! У відставку мають піти сам Кличко, його профільний зам. Хонда та пані Гінзбург, що керує департаментом охорони здоров'я КМДА. Ганьба!

Василина Воловчик

Замість будівництва всякого гівна не хочете щось дійсно корисне для міста робити?

Denys Oliynyk

Через півтора року повномасштабного вторгнення….дали доручення негайно перевірити….мда геніально…будівництво всього був час перевірити а сховищ не було часу?….

Скільки місяців Київ обстрілюють і сховища закриті геніально

Лариса Зубкова

Серйозно? Через 1.5 роки обстрілів у Києві ви дали доручення перевірити всі укриття? Це реально смішно, якби не було б так сумно. Чим ви і ваші підлеглі займалися весь цей час??

Нагадаємо, сьогодні у Києві загинуло троє людей – дві жінки та 9-річна дівчинка, які намагалися потрапити у закрите бомбосховище.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: