Як група польських добровольців після захисту Києва долучилася до протидії російській агресії – відео

НОВИНИ 01.06.2023 Коментарі 0

Минулого року, після повномасштабного вторгнення рашистів в Україну, група молодих поляків вирушила добровільно на війну протидіяти російській агресії. Після боїв під Києвом вони ухвалили рішення, що можуть допомогти українській армії своїм розумом і досвідом.

Юджин Найштетік – генеральний директор компанії-розробника, розповів телеканалу FREEДОМ, що після кампанії з оборони Києва групу поляків, зважаючи на їхню підприємницьку та технологічну підготовку, «попросили підтримати українські Збройні Сили логістикою, технологіями, лабораторною допомогою і тому подібним».

І крок за кроком вони розгорнули декілька проектів. З окопів поляки перебралися у майстерні, де розпочали виготовляти безпілотники.

Так, наприклад, дрон Defender здатен витримувати ворожі радіоелектронні атаки, стійкий до вітряної погоди та призначений для радіотехнічної розвідки. Завдяки його автономності максимальна дальність радіорозвідки становить до 250 кілометрів. Зараз нема інших безпілотників з таким набором можливостей і вагою до 25-ти кілограмів.

Дрон може виявити, наприклад, російську ворожу ціль на відстані 6 кілометрів з точністю до 20 метрів. Що дуже важливо в умовах російської РЕБ проти українських безпілотників.

Серійне виробництво цього дрона в Польщі можуть розпочати через місяць. Першу партію заплановано на рівні 200 одиниць.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: