Кемерон: Ми не повинні заспокоювати путіна, як колись Гітлера

НОВИНИ 18.01.2024 Коментарі 0

Таке враження, що все знову в 1930-их роках, а російський лідер владімір путін грає роль Гітлера, сказав в інтерв’ю міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон.

Війна в Україні залишається для Кемерона «абсолютним пріоритетом номер один», зазначив він у розмові з подкастом POLITICO Power Play в середу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

«Це виклик для нашого покоління. Це все одно, що бути міністром закордонних справ чи лідером у Європі в 1930-х роках, ми не повинні заспокоювати путіна. Ми повинні протистояти злу, яке представляє його вторгнення», - наголосив Девід Кемерон.

Як зазначають журналісти Politico (вочевидь, натякаючи на складність ситуації), ці слова експрем’єра, а нині очільника МЗС Великої Британії прозвучали в той момент, коли Захід намагається забезпечити Україну високотехнологічною зброєю, щоби відбити повномасштабне вторгнення Росії, водночас готуючись до потенційного повернення до Білого дому скептика щодо НАТО Дональда Трампа.

«Єдина річ, яку ми можемо зробити - це продемонструвати протягом цього року, що Путін не перемагає», - підкреслив Кемерон.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: