Кадирівці бояться українців «під бойовою хімією»

НОВИНИ 21.06.2023 Коментарі 0

Чим грандіозніше брехня, тим легше у неї вірять – цей постулат Гітлера став чи не найголовнішим правилом рашапропагандистів. Зараз вони через рашаЗМІ розганяють черговий фейк, який у більш-менш здоровій голові не вкладається.

Отже, за словами командира каДирівського спецназу «ахмат» апти алаудінова, українські військові «йдуть у контрнаступ під дією препаратів, які випробовує на них Захід».

«Вони цього не приховують. Блок НАТО сьогодні на українцях випробовує всі препарати, які вони виробили, щоби зробити суперсолдата. Це бойова хімія. Їм українців не шкода», - бовкнув алаудінов в ефірі пропагандистського шоу для любителів пропагандистської локшини «соловйов Live».

Ну і звісно кадирівець не зміг не розповісти і про їхню найзаповітнішу мрію: «Коли дія препаратів проходить, солдати здаються в полон, більш-менш розсудливі командири вже почали здаватися в полон цілими загонами», - не повівши й бровою, збрехав алаудінов.

Бойові комарі, «заряджені» птахи, отрута в повітрі й у воді, «брудна бомба», а тепер ще й бойова хімія, солдати-термінатори… Аж хочеться спитати, що вони там на болотах курять?

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: