«Кадебіст» патрушев переписує історію ІІ світової війни

НОВИНИ 03.11.2022 Коментарі 0

Рашисти, які самі полюбляють нахімічити з історичними подіями, вкотре звинуватили Захід у спробах сфальшувати історію. Тим разом вустами відомого «фахівця», секретаря радбезу рф миколи патрушева.

- Украй небезпечною загрозою з арсеналу західних гібридних інструментів є спроби фальсифікації історії та відродження фашизму, - так патрушев вирішив полякати колег під час зустрічі секретарів радбезів країн СНД.

І продовжив свою політінформацію словами, що таку роботу Захід веде практично з моменту закінчення ІІ світової з абсолютно підлою метою – принизити роль радянського народу у перемозі над фашизмом.

Як реагували колеги патрушева з країн колишнього СРСР на це, не повідомляють. Але зрозуміло, що рашисти періодично повертаються до свого улюбленого фетишу – перемоги у ІІ світовій, не терпітимуть тут жодної конкуренції і боротимуться з будь-якими «посяганнями» на їхню монополію в цьому питанні.

Особливо у росіянців палає від того, що інші країни намагаються донести до загалу більш широку інформацію про події тих часів.

- Підручники та навчальні курси для країн СНД, які фінансує Вашингтон, дають вкрай збочене розуміння історії СРСР, ролі росії у розвитку держав Центральної Азії та Закавказзя, - бідкався колишній директор фсб патрушев. І запевнив, що «вони це розуміють», і мають намір спільно у рамках СНД розвивати гуманітарне співробітництво, включно з питаннями збереження спільного культурно-історичного спадку.

В якості негативного прикладу патрушев навів Україну – мовляв, для її довгострокового закріплення у сфері західного впливу основну ставку зробили на «неонацистські» (ну куди ж без цього) сили.

Також під час своєї просвітницької промови секретар росіянського радбезу вирішив закинути союзникам СРСР мало не співпрацю з гітлерівцями.

- Аналогічним чином Вашингтон і Лондон, а також американський та англійський бізнес діяли і перед початком ІІ світової війни, намагаючись не помічати агресивних планів Гітлера та навіть потураючи їм, сподіваючись спрямувати нацистський режим проти москви, що в підсумку призвело до втрати десятків мільйонів життів, - підкреслив патрушев.

Варто нагадати, що два роки тому напередодні 9 травня секретар рашистського радбезу вже намагався просувати подібні тези у статті для газети АіФ

«Матеріали західних істориків-очорнювачів зі збоченим трактуванням фактів і нахабними вигадками заполонили інформаційний простір. У низці країн продовжують видавати багатотомні дослідження про війну, де замовчують фашистські звірства, справжні втрати СРСР, принижують його роль у перемозі над «коричневою чумою», - писав тоді патрушев.

Він стверджував, що внаслідок такої ідеологічної обробки вже у Японії та інших країнах «не знають, хто бомбив Хіросіму та Нагасакі», нібито США забезпечили розгром німецького фашизму та японського мілітаризму, а росія «повинна покаятись за розпалювання ІІ світової разом з гітлерівською Німеччиною». Мовляв, брехнею про війну західна еліта хоче применшити роль московії у світі і зруйнувати архітектуру безпеки, що склалася за підсумками тієї війни.

«У хід ідуть заклики переглянути результати Нюрнберзького процесу та перекроїти політичну карту світу», - залякував тоді патрушев.

Аж дивно, що за два роки Захід цього так і не зробив. Натомість саме росія вирішила перекроїти карту і захопити сусідню країну. І взагалі – найбільше займається саме тим, у чому так полюбляє звинувачувати усіх навколо – фальшує історію, порушує безпекову конфігурацію, а на додачу ще й культивує рашизм (читайте Симбіоз фашизму і сталінізму: Рашизм описали у Вікіпедії), який від гітлерівського нацизму мало чим відрізняється.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: