Ізраїль радісно ковтає отруту роспропаганди - у Хайфі почався турнір із самбо під егідою «роснафти»

ОКРЕМА ДУМКА 20.04.2023 Коментарі 0

"Більше як рік іде війна в Україні, коли від рук російських нелюдей гинуть не тільки захисники української землі, але і мирні громадяни. Сотні тисячі смертей, мільйони біженців, весь Західний світ кричить про військові злочини, геноцид… Але Ізраїль ніби нічого не чує".

Про це у Телеграммі пише Леонід Невзлін, російсько-ізраїльський бізнесмен, колишній віцепрезидент і член ради директорів компанії ЮКОС

І далі: " Мало того, що ми (Ізраїль) так і не постачаємо Україні летальну  зброю, яка їй так потрібна. Ми ще і дозволяємо російській «м'якій силі» діяти в нашій країні.

В ізраїльському кінопрокаті, так начебто нічого не сталось крутять російський фільм «Праведник», знятий за часті мінкульту, продюсер – Микита Михалков. Фільм про те, як героїчна червона армія (спадкоємницею якої себе називає російська армія) врятувала Європу під час Другої світової. Кіно, може, і не погане, але в тепершній ситуації його прокат абсолютно неприйнятний.

У Хайфі, у місті, яке за останній рік прийняло безліч біженців і репатріантів з України, починається чемпіонат Європи із самбо під егідою «роснафти». Серед учасників – представники росії та білорусі. Поки родичі, друзі, колеги мешканців міста продовжують гинути на українській землі від рук окупантів, мерія Хайфи приймає російських та білоруських спортсменів, яким заборонено в'їзд до багатьох європейських країн.

У Нетанії мала відбутися зустріч із російським космонавтом Федором Юрчихіним, який підтримує російське вторгнення і дуже любить відпочити в окупованому українському Криму. Цей ганебний захід силами «Ізраїльських друзів України» вдалося скасувати.

Європа та США як можуть позбавляються отрути російської пропаганди. Ізраїль чомусь радісно її сприймає", - написав Леонід Невзлін

Додамо, що Посольство України в Тель-Авіві закликало Міністерство культури і спорту Ізраїлю та муніципалітет Хайфи скасувати турнір із самбо за участі російських та білоруських спортсменів.

«Ми висловлюємо протест Міністерству культури і спорту та муніципалітету Хайфи через проведення чемпіонату Європи з самбо. російські та білоруські спортсмени беруть участь у змаганнях, спонсорованих російською урядовою організацією, яку бойкотують усі західні країни», - зазначили у посольстві.

Наголошенго, що білорусь як партнер у збройній агресії проти України також несе відповідальність за злочини проти людства, що скоєні в Україні.

«росія використовує конкуренцію як ідеологічну зброю для поширення пропаганди та відбілювання своїх злочинів. Велика трибуна для цих двох злочинних режимів є наругою над пам’яттю сотень тисяч громадян України, серед яких понад 220 українських спортсменів, які віддали життя в боротьбі за майбутнє демократичної європейської країни», - підкреслено в заяві.

Додамо, що чемпіонат Європи з самбо та молодіжна першість Європи з самбо проходять в ізраїльському місті Хайфі. Змагання стартували 19 квітня і триватимуть до 23 квітня.

(Фото із мережі).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: