Із кремля пригрозили Польщі ядерним ударом

НОВИНИ 11.01.2023 Коментарі 0

Російські пропагандистські центри знову намагаються використати ядерний шантаж проти Польщі. Цього разу із погрозами завдати ядерного удару по території західної країни – союзниці України, на російському телебаченні виступив «військовий експерт» Костянтин Сівков.

Мовляв, російські військові мають право завдавати ядерні удари по території Польщі, якщо польська влада веде «агресивну політику» щодо Москви та Білорусі, «загрожуючи їхній безпеці та суверенітету».

Про це пише у своєму Твіттері заступник міністра координатора спеціальних служб й уповноважений уряду з безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин.

«Сівков, за прикладом кремлівських керівників, намагається налякати світ готовністю Росії застосувати в регіоні руйнівну ядерну зброю, що матиме катастрофічні наслідки для людства. Протягом багатьох місяців Росія актуалізувала тему потенційної ядерної загрози в контексті війни, що триває в Україні. Пропагандистська діяльність на цю тему є частиною спроб залякати західні суспільства», - прокоментував слова російського пропагандиста польський урядовець.

На думку Станіслава Жарина, мусування кремлем теми можливої ядерної війни, путінський режим сподівається примусити Захід підкоритися та м’яко реагувати на дії Росії проти України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: