Інформаційні наслідки терористичного удару по дамбі водосховища на Інгульці

ОКРЕМА ДУМКА 15.09.2022 Коментарі 0

Досить годувати вату лайном! Учора ввечері весь російський сегмент Інтернету гудів. Путін наказав завдати потужного удару по греблі водосховища на річці Інгулець, що забезпечує водою Кривий Ріг та околиці.

Ті росіяни, хто з піною на губах заперечували Бучу, де російські солдати вбили 460 українців, учора раділи, передбачаючи апокаліптичні наслідки цього ракетно-піарного удару – що, мовляв, гігантська хвиля затопить половину Кривого Рогу, а отже, можуть загинути десятки тисяч мирних жителів.

Вирішив вивчити це питання. Зателефонував друзям у Кривий Ріг, запитав, чи не затопило їхні будинки після чергової ракетно-піарної атаки путіна. Навів довідки у тих, хто володіє питанням.

Повідомляю: зі шести ракет X-101, кожна ціною 5 мільйонів доларів, поцілила лише одна.

І то не в основу дамби, а зверху, лише трохи подряпавши бетон.

Про всяк випадок інженери вирішили спустити воду з водосховища на декілька метрів, щоби послабити тиск на греблю, яка хоч і не була зруйнована, але отримала дрібні пошкодження.

Жодного затоплення Кривого Рогу, як і затоплення понтонних переправ ЗСУ, не було і не буде.

Вода в річці Інгулець заплановано підніметься лише на 20 сантиметрів, що ніяк не завадить плануванню і проведенню бойових дій ЗСУ на Півдні України.

У Карачунівському водосховищі залишиться достатньо запасів води для того, щоби забезпечувати водою мешканців Кривого Рогу та роботу промислових підприємств.

Резюме:

1. Загиблих і поранених українців від цього піар-ракетного удару нема. Пошкоджену дамбу відремонтують за рахунок російських репарацій.

2. Кривий Ріг не затопило та не затопить. Декілька калюж на вулицях – до уваги не беремо.

3. Жодного негативного впливу на перебіг бойових дій на Півдні України цей військовий злочин не вплине. Херсон буде звільнено!

4. Роспропандисти та так звані воєнкори вкотре нагодували своїх глядачів і читачів лайном. Ті облизнулися й очікують на чергову порцію.

5. В армії Росії – мінус шість високотехнологічних ракет Х-101, на суму 30 мільйонів доларів. Технологічний термін виготовлення такої ракети становить щонайменше рік.

6. Ненависть криворіжців до російських окупантів, яка й раніше кипіла як хвиля, тепер почала зашкалювати. Ще більше містян добровільно візьмуть до рук зброю і випалюватимуть оркську нечисть до нашої повної Перемоги!

Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ (сторінка у FB)
Фото ТГ-канал Перший міський. Кривий РІг 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: