Інформаційна війна: в Україні триває набір бійців-пропагандистів

НОВИНИ 13.03.2022 Коментарі 0

Співзасновник ІТ-компанії Data Science Ua Олег Богуславський започаткував проєкт в інформаційній війні з російською федерацією і її пропагандою. Суть проєкту полягає в розповсюдженні правдивої інформації про війну в Україні, що розпочав російський диктатор путін, і розвінчуванні російських фейків.

"Потрібні люди. Терміново! Ви ж знаєте, що у РФ заблокували чи не всі соцмережі, окрім їхніх (VK та Однокласники). Відповідно, зменшилася кількість каналів, якими можна доносити інформацію до жителів Росії. Одна з найважливіших місій нашої інформаційної війни зараз – показати правду всіма доступними способами», написав у FB Олег Богуславський.

За наявною інформацією, до ініціативи вже долучилося декілька сотень людей. Проте для ефективної роботи потрібно понад 1 000.

Зауважимо, що акаунту у VK не потрібно – ботів, інструкції, програми для часткової автоматизації процесу й інше всім охочим нададуть. А також покажуть алгоритм дій.

Головне завдання воїнів інформаційного фронту, що братимуть участь у наповненні об’єктивним контентом цю соцмережу, поширювати неагресивні повідомлення. Це, за задумом авторів проєкту, спонукатиме росіян "вмикати головні інстинкти – шлунок і безпеку".

Усі повідомлення та публікації для розсилання в особистих повідомленнях та групах VK, створено разом із психологами. Їхній зміст викликатиме у росіян страх і сумніви.

Працювати потрібно лише за комп’ютером, а не з телефону. Долучитися до ініціативи можна через бот у телеграм.

Ілюстративне фото: alephas.org

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: