УВАГА: Інформація, що вбиває українців – досить допомагати російським терористам

НОВИНИ 13.03.2022 Коментарі 0

Сьогодні вранці, 13 березня, Львівщина зазнала ракетного обстрілу з боку російських терористичних військ. Під удар потрапив Яворівський полігон, а саме військові містечка Міжнародного миротворчого центру. За попередніми даними було випущено близько 30 крилатих ракет.

Як повідомив, начальник Львівської  обласної військової адміністрації Максим Козицький, за наявними даними удар було нанесено ракетами класу "повітря-земля".

Попередньо літаками, що вилетіли з російського Саратова, здійснено удар з акваторії Чорного моря. За попередніми даними було випущено понад 30 ракет. Спрацювала система протиповітряної оборони, певну кількість ракет було збито, - повідомив начальник Львівської ОВА

Не допомагайте російським терористам

Також  начальник Львівської ОВА звернувся до представників ЗМІ та блогерів із закликом в жодному випадку не публікувати на власний розсуд інформацію та дані щодо руйнувань. Цей заклик Максим Козицький вчергове аргументує тим, що для українців це інформація, а для російської сторони це розвідувальні дані.

Для того, щоб ворог не бачив наших руйнувань, і не міг чітко сказати що зруйновано, просимо не розміщувати самостійно ні такого роду фотографій, ні відео, до моменту надання офіційної інформації, - пояснює начальник ЛОВА

Також Максим Козицький наголосив на тому, що така інформація є потенційними аналітичними даними для ворогів. Водночас відповідаючи на запитання представників медіа звернув увагу не те, що окремі питання, які надходять від них також перебувають у сфері особливого інтересу російських терористів.

Ви знаєте, ви ставите питання, які дуже цікаві ворогу. Я б не хотів на них відповідати, – прокоментував начальник Львівської ОВА окремі запитання від представників іноземних ЗМІ.

Інформація, що вбиває українців

У даному контексті в черговий раз хочемо звернутись до всіх без винятку громадян України, які зараз перебувають під шаленим інформаційним пресингом. Не ставайте несвідомими пособниками російських терористів:

  • не публікуйте жодних фото та відеозаписів переміщення української техніки;
  • не поширюйте будь-яку текстову інформацію щодо українських військ та озброєння у мережі;
  • після вибухів утримайтеся, від панічного поширення у різноманітних групах месенджерів чи соцмереж інформації про те де, коли та що ви чули чи чуєте. Адже таким чином ви бездумно інформуєте ворога про позиції українських військовослужбовців та локації систем ППО;
  • в жодному випадку не публікуйте у відкритий доступ (соцмережі/месенджері/листування) та не описуйте у текстовому чи аудіоформаті наслідки авіаційних, ракетних чи артилерійських ударів російських терористичних військ. Адже на основі цих фото, відео чи аудіоматеріалів ворожа розвідка проводитиме коригування майбутніх атак.

Вчергове звертаємось до всіх свідомих українців – не займайтесь інформаційною "самодіяльністю" – публікувати та поширювати зазначені вище інформаційні дані суворо забороняється.

А інформацію про осіб та профілі осіб у соцмережах/месенджерах, які активно цікавляться  такими даним слід негайно направляти у відповідні органи.

Більше про чат-боти, які допоможуть українцям перемогти російського агресора, дізнайтесь за посиланням Чат-боти на всі випадки життя під час війни.

Ілюстративне фото: Facebook

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: