Ігоря Кизима призначено послом з особливих доручень по Білорусі

НОВИНИ 02.02.2024 Коментарі 0

Ігоря Кизима призначено послом з особливих доручень по Білорусі. Повідомлення про це з'явилось на його сторінці у фейсбуці. 

"Шановні друзі! Паважаныя сябры! Останнім часом з'явилося багато повідомлень в медіа мережах щодо мого нового призначення, які зокрема стосуються відносин з білоруськими демократичними силами. Хотів би внести ясність з цього питання. За рішенням міністра закордонних справ мене призначено послом з особливих доручень по Білорусі. Очевидно, що наразі будь-яке питання, яке стосується Білорусі носить "особливий" характер 😉. Виходячи з цього, до переліку моїх обов'язків, серед іншого, входять питання, пов'язані з демократичними силами Білорусі, як частиною білоруського суспільства, яка виступає проти політики теперішнього керівництва Білорусі, зокрема щодо підтримки російської військової агресії проти України. Сподіваюся, що мій досвід роботи послом України в Республіці Білорусь стане у цьому при нагоді", - написав Ігор Кизим.

Довідка.

Ігор Юрійович Кизим (нар. 20 серпня 1961, Харків, Українська РСР, СРСР) — український дипломат. Тимчасовий повірений у справах України у Великій Британії (2014—2015). Надзвичайний і Повноважний Посланник першого класу (2019). Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Білорусь (2017—2023). (За Вікіпедією).

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: