ГУР попередила українців про черговий підступ рашистів

НОВИНИ 01.09.2023 Коментарі 0

Країна-агресорка шукатиме нові інструменти і способи для поширення дезінформації після затвердження у кремлі тем і наративів для чергового етапу інформаційної війни проти України.  

Про це повідомив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Шукатимуть нових спікерів, які готові виступати ньюзмейкерами, нові медіа, які свідомо чи несвідомо можуть бути використані як майданчики для розміщення подібних наративів», - цитує Андрія Юсова ТГ-канал ГУР МОУ.

За його словами, частина кремлівських агентів впливу або викрита, або втрачає ефективність, і цей факт підштовхує московитів до пошуку нових інструментів для дискредитації України.

«Коштів на це агресор не шкодує. Які би суми не виділяли на інформаційну війну – а це десятки мільйонів доларів ― це завжди дешевше, якщо порівнювати з витратами на полі бою. ІПСО, попри свою дорогу вартість, вигідніше, аніж інвестувати у поле бою: 100 комп'ютерів дешевше, аніж один танк», - додав представник ГУР.

Андрій Юсов нагадав, що затверджена на нещодавній нараді у кремлі пропагандистська тематика спрямована на розхитування українського суспільства, руйнування антипутінської коаліції та на послаблення підтримки партнерів.

«Особливо нового там нічого немає, у різній мірі це вже фігурувало. Мовляв, «немає успіху в контрнаступі» та «суцільно корумпована держава», - підтримувати не потрібно», - сказав він, наголосивши, що Україна продовжуватиме протидіяти цим наративам.

Також Андрій Юсов закликав українське суспільство критично ставитись до інформації, довіряти лише перевіреним джерелам і медіа та не посилатися на відомості з анонімних джерел.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: