Форум демократичних сил Білорусі проведе у Берліні відкриті дискусії з деокупації країни

НОВИНИ 05.07.2022 Коментарі 0

11-12 липня 2022 року у Берліні відбудеться другий Форум демократичних сил Білорусі. На порядку денному передбачено відкриті дискусії з питань політичних ув'язнених, санкцій, підтримки медіа та громадянського суспільства. Буде представлено пропозиції робочих груп першого Форуму демократичних сил. Про це повідомляють організатори заходу.

Принагідно зазначимо, що Львівщину на Форумі представлятиме керівник ГО «Західний інформаційний фронт», співзасновник Білоруського інформаційного центру у Львові Юрій Кміть, який відвідає захід з керівником Білоруського кризового центру та представником Форуму в Україні Олексієм Францкевичем.

За словами організаторів, на полях Форуму заплановано окрему дискусію на тему майбутніх економічних реформ для Білорусі. У рамках заходу, що відбудеться в Берліні, відбудуться розширені консультації щодо розвитку широкого спектру партнерських відносин Білорусі та Німеччини.

Форум демократичних сил Білорусі є публічним майданчиком для пошуку ідей та вироблення пропозицій з різних питань суспільного, економічного та політичного розвитку держави. Діяльність Форуму ґрунтується на принципах діалогу, вільного вираження думок та свободи совісті. Перший форум демократичних сил, що відбувся 16-17 травня поточного року у Варшаві, повернув загублені традиції публічних дискусій. Ухвалені на заході документи були направлені на адресу міжнародних організацій, керівникам держав та урядів.

Білорусь знаходиться на порозі значних історичних змін. Обговорення бачення тих чи інших шляхів рішення з найбільш принципових питань надасть значно більшої ваги будь-яким ініціативам як у країні, так і за кордоном.

До участі запрошуються політики, представники громадянського суспільства, науки, бізнесу, експертної спільноти, діаспори, незалежно від громадянства, політичних поглядів, релігійних переконань, соціального статусу.

Рекомендації, пропозиції щодо програми та функціонування форуму можна надсилати до Оргкомітету.

Реєстрація на захід за цим посиланням.

Оргкомітет: [email protected].

З програмою Форуму можна ознайомитися за цим посиланням.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: