Фейк: росія застосовує С-70 «Охотник», що не має аналогів, у зоні бойових дій в Україні

НОВИНИ 28.06.2023 Коментарі 0

Військовий експерт Олександр Коваленко спростував повідомлення російських пропагандистів про використання у зоні бойових дій нового важкого безпілотника.

«Про це зараз не трубить тільки лінивий російський Z-майданчик, а тому не звернути на це увагу я просто не міг, особливо знаючи не з чуток про серйозні проблеми С-70», - пише експерт у ТГ-каналі «Злий чат».

Він звернув увагу, що рашапропагандисти знову вдалися до нового прийому – посилатися на неназвані «турецькі джерела».

«Отже, згідно з новим трендом «турецькі джерела повідомляють», у зоні бойових дій був помічений С-70 «Охотник», який виконує бойові завдання! Ну, ось неймовірно, перше бойове застосування російського БПЛА якогось там покоління. Насправді чистісінький фейк», - стверджує Олександр Коваленко та наводить свої аргументи.

  • По-перше, БПЛА показаний на відео і скріні, що розповсюджують зараз у російському сегменті, нічого спільного не має з С-70 «Охотник», достатньо порівняти їх профіль.
  • По-друге, це відео, якщо пошукати, це презентація іранського Shahed 171 Simorgh від 2014 року.

За словами експерта, росіяни чомусь вирішили опублікувати дикий фейк про те, що в зоні бойових дій в Україні активно застосовують їхній дефективний гомункулус С-70 «Охотник», що є неповороткою ціллю для ППО з нестабільним каналом управління.

«Невже вирішили увіпхнути кудись на експорт?» - припускає автор допису.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: