Фанати комунізму у Берліні: рашисти-автолюбителі підтримали кривавого бункерного агресора

НОВИНИ 06.04.2022 Коментарі 0

Схоже, у Європі починають розуміти, якого монстра вони плекали понад 20 років. Російські енергоносії, крадені гроші олігархату та чиновництва, що осіли у банках у вигляді вкладів, цінних паперів, інвестицій, викуплених яхт, спортивних команд і нерухомості тепер закривавлені від тисяч убитих росією українців.

Ще більш цинічно та дико сприймається дозвіл німецької влади провести автопробіг вулицями столиці ФРН – Берліна під рашистськими прапорами після ординської розправи над дітьми, старенькими, чоловіками та жінками у Бучі, Ірпені, Гостомелі. Моторошні кадри розправи над сучасними українськими мучениками побачили у всьому світі. Але не у чиновницьких коридорах берлінського муніципалітету. Там вирішили дозволити новітнім нащадкам фашизму проїхатися вулицями Берліна під рашистськими прапорами для захисту росіян від дискримінації.

Нащадки «дєдов», які «ваєвалі», чомусь осіли у переможеній Німеччині, а не в «паБЄДОНОСНІЙ» рассєі. Під «пєсні» і прапори росії, срср, казахстану та «вдв» цей шабаш наводив жах на німців і гостей Берліна.

Схоже, російська орда повторює давню звичку своїх предків – захопити територію, убити її мешканців, розграбувати майно і тоді гарцювати на конях під гортанні крики й улюлюкання. Пригадайте Крим і рашистських байкерів з їхніми пробігами.

Наберіть зараз у «ґуґлі» російською «автопробіг на підтримку росії» і будете подивовані – ординці сідлають металевих коней у багатьох містах, у тому числі Європи. Таким способом вони підтримують мародерів та вбивць, закликаючи їх до завзяття.

І якщо у росії такі автопробіги ще можна зрозуміти, то в Німеччині, Греції чи Ізраїлі – ніяк.

Кому, кому, а їхні уряди мали б за «100 вьорст» бачити та відчувати наближення російського фашизму. Ще задовго до війни з Україною російський режим культивував «побєдобєсіє» з георгіївськими стрічками, гаслами «можем павтаріть» і написами на автівках росіян під обрисами танка «на Бєрлін!».

Повертаючись до недільного берлінського автопробігу, то до його організації доклали руки однозначно російських спецслужб.

Ось як цю подію описав Олександр Володарський на своїй сторінці у FB: «Мобілізацію явно робили серйозно, заздалегідь і у Берліні. Але закритими каналами, публічних анонсів мені не траплялося. Ймовірно, були гроші з посольства або росспівробітництва».

Українець, який мешкає у Німеччині, шкодує, що завчасно не довідався про організацію цього автопробігу. Адже він саме нещодавно проглянув «багато відео про розбивання різних видів скла різними інструментами». Зрештою, не засмучується, адже «знання завжди знадобляться».

Він також зауважив інший фейл російських спецслужб. «В інформаційному плані росіяни самі собі вистрелили в ногу. Після подій у Бучі цей автопробіг виглядав чимось зовсім кровожерно-фашистським, навіть німцям стало незатишно. Але більше таких заходів у Берліні не повинно бути. Або вони повинні закінчуватися дуже неприємно для учасників та організаторів», - підсумовує Олександр.

Таку канву у трактуванні події витримує і берлінське медіа BZ: «Це день, коли кадри з убитими мирними мешканцями української Бучі сколихують світ, але ці берлінські путінські розумники, які живуть у нашій демократії, зловживають правом зібрань для свого пропагандистського шоу!»

За інформацією німецьких журналістів «у неділю на кортеж ганьби зібралося 900 людей, які представляють себе жертвами!»

Промовистим є факт, коли один із рашистських активістів приклеїв на свою машину зірку Давида та напис «росіянин». Але змушений був зняти після вказівки берлінської поліції.

У соцмережах продовжують анонсувати майбутні подібні автопробіги.

Але просять не використовувати провокаційну символіку з літер Z I V, з якими російська техніка на бортах заходить в Україну та яскраво палає від вогню ЗСУ.

Не здивуємося, якщо під час наступних автопробігів палатимуть автівки рашистів не тільки у Європі, але й росії – гостинні українці залюбки почастують «бандерівським смузі».

Ілюстративне фото: колаж ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: