Друга світова війна не завершилась: ще треба розбити більшовицьку росію

НОВИНИ 02.05.2023 Коментарі 0

Теперішня агресія рф є наслідком непокарання радянського режиму за розв’язання ІІ Світової війни.

Про це заявив доктор історичних наук, співробітник Центру досліджень воєнної історії ЗСУ Іван Патриляк під час круглого столу в Military Media Center, пише Армія Inform.

За його словами, для України ІІ Світова війна є незавершеною, тому що не було вирішене питання української держави, а також не було покаране зло.

Під час круглого столу на тему: «Внесок України та українців у перемогу в ІІ Світовій війні: уроки історії, які ми досі вчимо» Іван Патриляк наголосив, що «одне зло ІІ Світової війни – нацистський режим – було покаране, однак друге зло – російський більшовизм – не був покараний».

За словами історика, натомість російський більшовицький режим опинився серед переможців і «зараз ми маємо наслідки цього непокарання російського більшовизму у ІІ Світовій війні».

«Тому що росіяни сприйняли непокарання як слабкість світу, що вони можуть повторювати, насамперед повторювати свою агресію і злочини», - сказав Іван Патриляк.

«Дві держави, які розв’язали Другу світову війну, - це нацистський райх і совєцький союз. Але на шибеницях опинились лідери однієї держави, а лідери іншої держави опинились у теплих кріслах міжнародних організацій», - наголосив історик.

«І зараз ми маємо наслідок, що Росія головує в Раді безпеки ООН», - зазначив Іван Патриляк.

«Тобто ми бачимо, яким є вплив Другої світової війни на події сучасності».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: