Донбаські «референдумники» познущалися з Байдена

НОВИНИ 30.09.2022 Коментарі 0

В окупованих регіонах України, де рашисти нещодавно провели псевдореферендуми, розпочинається справжнє «побєдобєсіє». Щоправда, точно невідомо, чи це чудять самі ж проросійські місцеві мешканці, чи стараються заїжджі московські політтехнологи – бо надто вже це нагадує їхній почерк.

Так, у центральній частині Донецька з’явився білборд із зображенням не надто задоволеного президента США Джо Байдена з написом «Спасібо дєду zа нашу побєду» (фактично, рашисти обіграли своє «мемне» гасло, яке вони використовують 9 травня).

Окрім того, на плакаті розмістили інформацію про кількість людей, яка нібито проголосувала на псевдореферендумі за приєднання до рф.

Креатифф гідно оцінили у кремлі: вуса пєскова пукнули про те, що вітають такі настрої. «І, звичайно, те, що люди радіють – це нас тішить разом з ними», - заявив речник бункерного діда.

Окрім того, місцеві рашисти вирішили висловити свою радість ще й через організацію автопробігу під росіянським триколором.

Прапори держави-агресора вивісили на будинках у Донецьку. Як особливо підкреслює пропагандистське ріа «новасті», «переважно (!) це роблять самі ж місцеві мешканці».

Також аквафрешів поналіплювали ще і в окупованому Маріуполі – на розтяжках на проспекті Будівельників та на площі Свободи. Мабуть, поруч просто не так багато понівечених та спалених будівель.

Які празники в «насєлєнія», таке і святкування.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: