Доля Запорізької АЕС після рішення ООН: путін натякає на знищення

АНАЛІТИКА 12.07.2024 Коментарі 0

У кремлі 12 липня путін прийняв гауляйтера окупованої частини Запорізької області балицького і промимрив йому, що допоможе убезпечити людей у регіоні та тамтешню атомну електростанцію. Мовляв особливу увагу потрібно приділити можливому прямому удару по станції з боку України.

А такий варіант, за його словами, «на жаль, не привертає увагу тих людей, тих сил, які «київський режим» підтримують сьогодні». «Ну, це велика їхня помилка, - додав кремлівський карлик, - і ми про це ще згадаємо та поговоримо ще не один раз». Чи сприймати його слова як натяк на можливу диверсію на ЗАЕС із боку кремля – питання відкрите. Та все ж потрібно пам’ятати, що у кремлі діють за принципом: якщо ти не моя, то не дістанься нікому.   

Фактично зустріч кремлівського чмоні з балицьким стала відповіддю на рішення Генеральної асамблеї ООН, що вимагає від московитів негайно вивести війська з атомної електростанції та повернути її під повний контроль Києва.

Перед голосуванням росіяни намагалися вплинути на його результати – представник рф при ООН полянський навіть показав уламки БПЛА, яким буцімто Україна у квітні атакувала Запорізьку АЕС.

Проте представників 99-ти країн «докази» московита не переконали, тож вони проголосували «за» резолюцію про передачу ЗАЕС під контроль України. 9 країн висловилися проти, ще 60 – утрималися.

На росії пропагандисти одразу наголосили, що резолюція Генасамблеї ООН не має юридичної сили.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко переконаний, що росія не виконуватиме вищезгадане рішення.  

«А чому? Та тому, що росія – це країна терорист, яка тупцювала на міжнародному праві і статусі міжнародних організацій. Особливо таких безхребетних, аморфних і, як показав час, нікчемних як ООН. Країна терорист відкрито глузує з міжнародного права, плює на Женевську конвенцію, стираючи в попіл міста, завдає ударів по медичних установах, мучить голодом військовополонених, займається геноцидом в Україні, яка стікає кров'ю і при цьому головує в ООН…» - написав у своєму ТГ-каналі експерт.

Він вдався до історичного екскурсу про безініціативність Ліги націй, що призвела до Другої світової війни. Нацистську Німеччину тоді зупинили завдяки величезним жертвам. Але навіть тоді Ліга націй наважилася засудити агресію та виключила Німеччину зі свого складу.

За словами Олександра Коваленка, ООН, створена на руїнах Ліги націй, мала стати найкращою міжнародною інституцією, але не дотягнула навіть до рівня попередниці.

А за голосуваннями в ООН можна визначити вісь Зла. Країнами, які виступили проти резолюції щодо ЗАЕС, як зіронізував експерт,- сильні світу цього, - є Білорусь, Бурунді, Куба, КНДР, Еритрея, Малі, власне росія, Нікарагуа та Сирія.

«Але для нас важливо, щоби навіть у такій організації, як ООН, до якої у багатьох неоднозначна і вкрай негативно різка риторика, звучав наш голос. І не просто звучав, а й домінував навіть над постійним членом Ради безпеки із правом вето.

Бюрократичний архаїзм, перемога над росією у стінах якого для України не менш важлива, ніж на полі бою. І одну з таких звитяг досягнуто. Запорізька АЕС буде звільнена від російських окупантів, але іншими методами. І ці методи, окрім повної законності та морального права, матимуть ще й бюрократичну обґрунтованість ООН», - підсумував Олександр Коваленко.

Також читайте: Ядерний терорист генерал рф Валерій Васильєв

Запорізька АЕС: росія свідомо погіршує безпеку на найбільшому в Європі атомному об’єкті

На фото з відкритих джерел – світ не може впоратися з терористичною росією, яка захопила Запорізьку АЕС та погрожує ядерною катастрофою

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: