До чого готується 62-річний президент Чехії, який здійснив стрибок із парашутом – відео

ВІДЕО 26.02.2024 Коментарі 0

Відео із президентом Чехії, який здійснив стрибок із парашутом виклав у мережі Х аналітик із нікнеймом Praise The Steph.

«Урятував 55 французьких солдатів з оточення під вогнем і здобув Воєнний хрест. Став начальником Генерального штабу. Став головою Військового комітету НАТО. Став президентом Чехії. Забезпечив Україні сотні тисяч артилерійських снарядів. А тепер, як президент республіки, він вистрибнув із клятого літака!? Що далі? Рейд на Бєлгород з українськими ССО?»- йдеться у дописі про вчинок 62-річного очільника Чехії Петра Павела.

Як відомо, це не перший стрибок з парашутом, адже Петр Павел розпочинав військову кар’єру з командира розвідувального парашутно-десантного взводу особливого призначення. Він також любитель активного відпочинку. Серед хобі президента - біг, байдарки, мотоцикли, гірські походи, повідомляє чеський ресурс Blesk.

Згідно з інформацією, Петр Павел брав участь у спортивній події. Його стрибок транслювали у прямому ефірі, і він став несподіванкою для глядачів. Подія відбулася в рамках шоу «Авіаспортсмен року 2023.

У січні 1993 року теперішній глава Чехії відзначився в операції з порятунку п'ятдесяти французьких військових, заблокованих між сербами та хорватами під час югославських конфліктів, зазначено у Вікіпедії.За цей вчинок його нагородили французьким хрестом Військової доблесті із бронзовою зіркою. А  також вручили державну нагороду Чехії – медаль «За героїзм».

Фото – blesk.cz

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: