До Дня Сил спеціальних операцій відзняли фільм про утаємничених героїв російсько-української війни

ВІДЕО 29.07.2024 Коментарі 0

Армія TV з нагоди професійного дня Сил спеціальних операцій, що відзначають 29 липня, презентувала документальний фільм «ЕТОС». Це – перша серія, присвячена одному із найпотужніших підрозділів ССО – Третьому окремому полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

Сили спеціальних операцій – один із найбільш міфологізованих і таємничих родів військ у ЗСУ. Це – військова еліта держави, до складу якої входять найбільш мотивовані бійці. Їхні обличчя заборонено показувати у ЗМІ та соцмерехах, їхні імена і прізвища – засекречені. Причина – кожен із цих бійців становить небезпеку для росії. Своїми тактичними діями воїни ССО здатні досягати успіху на оперативному і стратегічному рівні.

Назву фільму «ЕТОС» обрано невипадково. Це поняття характеризує культуру певної спільноти. Для воїнів ССО – це кодекс, якого неухильно дотримуються бійці. Це і свобода, відвага, гідність, самоконтроль, братерство та вірність присязі.

Фільм режисера Ангела Ангелова досліджує внутрішню культуру у Силах спеціальних операцій. Бійці обмірковують мистецтво війни, джерело своєї мотивації, порушують питання гуманізму та філософії, розповідають про свій бойовий шлях та боротьбу проти ворога.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: