Дивний збіг: після російських атак на Україну вибухи лунають у Бєлгороді

НОВИНИ 02.01.2024 Коментарі 0

У російському Бєлгороді, що неподалік східного українського кордону, у вівторок, 2 січня, знову пролунали потужні вибухи.   

Тамтешні ТГ-канали пишуть про 3 сигнали "повітряна тривога" у місті. Міноборони росфедерації повідомляє про роботу ППО і збиття українських ракет РСЗВ "Вільха".

"Місцеві жителі публікують відео, на яких чутно сильні вибухи, а також фото уламків від чогось збитого над містом. За попередніми даними, є один загиблий та четверо постраждалих. За даними губернатора регіону В'ячеслава Гладкова, у місті також згоріли 4 автівки", - пише Укрінформ..

Нагадаємо, сьогодні вночі і вранці росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні, в основному по Києву. Постраждав також і Харків. Вартість ракетного удару рашистів у вівторок, за оцінкою журналу Forbes, 620 мільйонів доларів США. Минулого тижня, 29 грудня, вартість усіх ракет (майже 160), за підрахунками експертів, становила понад 1,2 мільярда доларів. 

Зазначимо, що Бєлгород зазнав обстрілів і 30 грудня – наступного дня після російської атаки на Україну. Тоді криворуке російське ППО збивало безпілотники та ракети, внаслідок чого у місті загинуло чверть сотні осіб. Тривогу в місті тоді вчасно не оголосили, а більшість бомбосховищ були зачинені. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: