Демсили Білорусі звернулися до Тихановської та ЗМІ щодо виборів до КР

НОВИНИ 22.05.2024 Коментарі 0

Представники виборчих політичних об’єднань білоруських демократичних сил, які кандидують до Координаційної Ради, звернулися з важливою заявою до Світлани Тихановської та мас-медіа.

«Ми стоїмо на порозі важливої події в історії нашої країни – перших демократичних виборів до Координаційної Ради – ключового органу, який представлятиме інтереси нашого народу і спрямовуватиме процеси змін до кращого майбутнього. Ці вибори – це не просто процедура, це наш шанс на реальні зміни.

Закликаємо ЗМІ приділити максимум уваги виборчій кампанії, висвітлити кожен її етап, щоби кожен громадянин міг зробити усвідомлений вибір. Публічне висвітлення є основою прозорості та чесності виборів.

У цей важливий момент ми звертаємося до Світлани Тіхановської та всіх осередків демократичних сил активно та публічно підтримати виборчий процес. Ваш голос може зміцнити віру людей у важливість їхньої участі, у можливість виразити та захистити свої права і свободи на виборах.

Кожен голос на виборах до Координаційної Ради має велике значення. Не втрачайте свій шанс зробити вклад у майбутнє Білорусі, де поважають права кожного та кожна думка важлива. Закликаємо всіх громадян взяти участь у виборах, незалежно від місця проживання та політичних переконань.

Ми, представники різних виборчих блоків, стоїмо пліч-о-пліч у заклику до активності. Наша спільна мета – незалежна, демократична і справедлива Білорусь. Скористаймося цим шансом разом змінити нашу країну на краще. Разом ми зможемо все. Ми разом визначаємо майбутнє Білорусі», - йдеться у заяві.

Текст підписали представники виборчих списків Олександр Азаров, Сергій Беспалов, Юрій Губаревич, Олександр Кабанов, Роман Кисляк, Олександр Клачко, Павел Латушко, Станіслав Лупаносов, Надія Нортон, Віталій Римашевський, Віталій Савюк, Роза Турарбекова, Максим Шабуцький

Вибори до Координаційної Ради розпочнуться 25 травня і триватимуть 3 дні – до 23:59 години 27 травня. Питання щодо виборів можна надсилати на електронну пошту [email protected]. Детально про вибори – за посиланням. У виборах за симпатії білорусів змагаються 12 політичних суб’єктів.

Виборчі списки:

1. Солідарність

Програма

Списокс

Георгій Дзмітрук

2. Воля

Програма

Список

Аляксандр Клачко

3. Европейський вибір

Програма

Список

Аляксандр Дабравольскі

4. Наша справа

Програма

Список

Роза Турарбекава

5. Закон і Правопорядок

Програма

Список

Аляксандр Азарав

6. Голос діаспор

Програма

Список

Надзея Нортан (Сичугова)

7. Незалежні білоруси

Програма

Список

Максім Шабуцкі

8. Блок Пракоп’єва-Ягорава

Програма

Список

Вадзім Пракоп’єв

9. Каманда Латушка та Рух «За свободу»

Програма

Список

Павел Латушка

10. Досить боятися!

Програма

Список

Таццяна Мартынава

11. Країна Для Життя

Програма

Список

Віталь Савюк

12. Молодіжний наступ

Програма

Список

Лізавета Пракопчык

Щоби переглянути повний список виборчих суб’єктів – перейдіть за цим покликом.

З документами та рішеннями Виборчої комісії можна ознайомитися за цим покликом.

Ілюстрація – rada.vision

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: