Декілька століть росія рятувала світ. А тепер її врятують пропагандисти й агітатори, переконані у радбезі рф

АНАЛІТИКА 02.02.2023 Коментарі 0

Потреба в агітаторах та пропагандистах сьогодні як ніколи величезна. А роз’яснювальну роботу, яка допомагає розпізнавати фейки про «спецоперацію», треба організувати серед усіх верств населення росії, заявив у розлогому ідеологічному інтерв’ю «російській газеті» помічник патрушева (секретар радбезу рф) наіль мухітов.

За його словами, під час спілкування з петербурзькими школярами з нагоди 79-річчя прориву блокади Ленінграда з’ясувалось, що про історичні події вони знають, але їм «надзвичайно складно прийняти інформацію про те, що відбувається у наші дні». Зокрема, про те, що «Захід сьогодні виношує плани знищення нашої країни», зазначив мухітов.

І далі цей генерал-майор спецназу, кавалер трьох орденів мужності продемонстрував, який радянський союз у нього в голові та розповів, як підступні імперіалісти намагаються знищити росію і її славний нарід.

Мовляв, зараз сотні телеканалів і радіостанцій спеціалізуються на розвагах, «а тисячі ТГ-каналів тиражують чутки або брехню». Тому важливо розібратись у цьому потоці та розпізнати шкідливий і деструктивний зміст. Для цього, переконаний помічник секретаря радбезу, потрібно організувати роз’яснювальну роботу серед усіх верств населення.

- Агітатори, пропагандисти і політпрацівники – це не архаїчні професії, потреба в них сьогодні висока як ніколи. Класні керівники у школах, куратори курсів у вузах, актив на підприємствах повинні доводити до людей достовірну інформацію, - викотив свою ностальгію за «совком» мухітов.

А далі вирішив підтримати «бойовий дух» росіянців. Мовляв, їхнє суспільство «згуртувалося для виконання економічних і військових завдань». А «десятки тисяч добровольців» із військовим досвідом забажали рушити до «зони СВО захищати свою Батьківщину». І їхній «подвиг» має бути увічнений у книгах пам’яті, нових експозиціях музеїв та назвах вулиць.

Тобто, нічого нового з моменту «велікой отєчєствєнной» росіянський агітпроп так і не придумав.

Натомість для підкріплення свого «вєлічія» радбез рф вирішив навести якісь історичні приклади. І тут росіянська фантазія проявилася у всій своїй дикій красі, абсолютно без врахування відомих історичних подій та фактів.

- Практика «аґалтєлой» русофобії своїм корінням сягає у глибину віків. Згадайте, наприклад, як Захід створив «чорну легенду» про жахи, які творились у часи правління Івана IV Грозного. Очорнюють і навмисно замовчують, що саме при ньому була заснована боярська дума, утворено регулярну армію та удвічі збільшено територію країни. Створено Запорізьку Січ, яку наділили функціями охорони кордонів. Підготовлені карантинні пункти не дозволили чумі та холері потрапити до нас із Європи. З’явився книгодрук і безкоштовна освіта у церковно-приходських школах.

- Аналогічної дискредитації зазнав імператор Павло I, який мав намір виступити проти Великобританії. Зусиллями британської преси та дипломатії у Європі пустили чутку про його психічний розлад. А саме Павло I зробив особистий вклад у збереження державності як мінімум двох країн – Швейцарії та Мальти. Маю на увазі Італійський похід Суворова та надання притулку в росії лицарям Мальтійського ордена після захоплення острова Наполеоном.

- Ті ж американці за збереження своєї державності мають бути вдячні саме нам. Під час війни за незалежність США англійський король Георг III двічі звертався до Катерини II з проханням допомогти у придушенні повстання в американських колоніях. Але росія вирішила не підтримувати Англію в боротьбі з Дж. Вашинґтоном.

- Під час Громадянської війни 1861-65 років росія виступила за збереженняя єдності американської держави, визнала і підтримала уряд Авраама Лінкольна, спрямувавши до берегів континенту дві ескадри.

- Після перемоги російської імперії над Наполеоном саме Олександр I наполягав на тому, щоб основна провина за кровопролиття лягла на наполеонівський режим, а не на французів. Пізніше росія врятувала Францію й у роки Першої та Другої світових воєн.

- Нагадаю, що у 1944 році американці планували роздробити Німеччину на декілька частин, перетворивши її на слаборозвинену аграрну державу. Сталін такий план категорично відкинув.

- Наприкінці 1980-х років саме москва сприяла возз'єднанню ФРН та НДР, висунувши єдину умову про надання гарантій нерозширення НАТО на схід.

Ну що, багато нового дізналися? Ці цитати красномовно свідчать про рівень маячні та маніпуляції історичними подіями, які вивертаються на догоду росіянській версії історії.

Ну і на десерт ще трохи відбірної рашистської ідеологічної містики, яка з часів СРСР, як виявилось, майже не змінилася.

- Багатьом американська пропаганда встигла затьмарити розум настільки, що вони страждають за закордонними брендами, які зникли з прилавків, відмовляються замінити у своєму раціоні кока-колу, як і раніше мріють здобути освіту та роботу за кордоном. Молодь помилково думає, що за кордоном навчатися престижніше. Там наших студентів насправді чекають, але не для того, щоби дати хорошу освіту.

- Західні університети давно перетворилися на кузню переформатування світогляду молоді, яка, повертаючись, починає сумніватися у російських духовно-моральних цінностях та величі нашої держави.

- Історичні факти підтверджують, що росія багаторазово очолювала боротьбу добра зі злом, століттями визволяла народи світу від гніту. Сьогодні ми відстоюємо правду, законність, моральні принципи та духовні цінності від наруги.

Насправді такі інтерв’ю варто поширювати на Заході, щоби люди там постійно пам’ятали: Союз повторитись не повинен, і будь-які спроби поширення «вєлічія расії» на інші території потрібно обрубувати в зародку. Щоб такі фанати «совка» більше ніколи не розмножувались.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: