Чергова ліліпутінська страшилка: воно знову погрожує «кинджалами»

НОВИНИ 18.10.2023 Коментарі 0

Рашистські літаки, обладнані ракетами «Кинджал», будуть на постійній основі патрулювати повітряний простір над Чорним морем. Про це грізно попередив кремлівський карлик на пресконференції за підсумками візиту до Китаю.

«За моїм дорученням ВКС росії починають на постійній основі патрулювання в нейтральній зоні повітряного простору над Чорним морем. Наші літаки МіГ-31 озброєні комплексами «Кинджал», - спробував похизуватися ліліпутін. А щоб усім стало ще страшніше, він нагадав про дальність польоту цих ракет (понад тисячу кілометрів) та їх швидкість (9 махів).

І про всяк випадок додав: «Це не погроза, те що я зараз анонсую».

Можливо, на когось ця лякалка від бункерного діда і справить враження, але точно не на українців.

Для України нова заява агресора особливо нічого не змінює, росія і так щодня загрожує нашій країні різноманітними видами озброєння. А заяву схибленого диктатора, хай краще прокоментував би його прес-секретар, зазначив речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат.

«З технічного боку, характеристики аеробалістичної ракети Х-47 «Кинджал» дозволяють росії запускати її по території України як із північного, так і з східного напрямків, акваторія Чорного моря – це лише ще один напрямок. Водночас російська авіація і так щодня патрулює там повітряний простір, зокрема винищувачами і розвідниками», - пояснив полковник Ігнат.

На його думку, ці погрози можуть бути більше спрямовані країнам НАТО, які потенційно потрапляють в зону ураження «Кинджалів», як чергова «путінська страшилка». Адже ракета Х-47 здатна нести і тактичний ядерний боєзаряд, як і крилаті ракети «Калібр» з російських кораблів у Чорному та Азовському морях, нагадав речник Повітряних сил.

Ну й країни-партнери, найвірогідніше, підніматимуть у повітря свої винищувачі для перехоплення російських МіГів у нейтральному повітряному просторі над Чорним морем.

Тож ці «кинджальні» ліліпутінські погрози найбільше нагадують відомого героя українського мультфільму «Капітошка», який найдужче хотів, щоб його «усі боялись, щоб не насміхались».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: