Британські фермери передали нашим військовим 35 пікапів

НОВИНИ 19.11.2023 Коментарі 0

Нову партію – 35 пікапів для військових підрозділів України передали у суботу, 18 листопада британські фермери. Починаючи від березня цього року це вже 10-та партія авто в рамках акції «Пікапи для миру».

Акцію започаткував британський фермер Марк Лерд, повідомляє пресслужба ЛОВА. Чоловік почав допомагати Україні ще у 2014 році, коли почалася рашистська військова агресія. А після повномасштабного вторгнення вирішив підтримати нашу державу ще більше та залучив до цього своїх колег-фермерів.

Ініціатор акції Марк Лерд розповів, що переважно британські фермери передають власні пікапи. Благодійник запевнив, що він та його однодумці вірять у перемогу України у війні й надалі будуть підтримувати наш народ.

«Машини ми переважно не купуємо, а віддаємо свої. Більшість одразу ж і перефарбовують у зелений військовий колір. Намагаємось також усі автомобілі укомплектувати гуманітарним вантажем для Збройних Сил України, вимушених переселенців та жителів прифронтових територій. Ми віримо в перемогу України! Дякую усім волонтерам! Ми продовжуватимемо підтримувати Україну і разом ми повернемо мир», - прокоментував Марк Лерд. 

Загалом у межах цієї акції українські військовики отримали вже понад 260 пікапів – ці автівки найбільше цінують бійці на «нулі». Це відбувається за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Львівської райвійськадміністрації та партнерських фондів, зокрема, щодо оформлення відповідних документів на ввезення авто та їх передачі військовослужбовцям.

«35 пікапів ми сьогодні передаємо військовим ПвК «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 150-ї бригади ТрО ЗСУ, 125-ї бригади ТрО ЗСУ та в інші підрозділи, які звернулися з відповідними запитами. Ці машини допоможуть нашим воїнам пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених і рятувати життя побратимів й мирних жителів, які з якихось причин вимушено залишаються у зоні активних бойових дій», – зазначив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Він подякував британським фермерам, які брали участь у невеличкій церемонії передачі автівок, а також усім небайдужим громадянам Сполученого Королівства, які віддають свій транспорт і жертвують кошти на потреби наших захисників.

Фото: Пресслужба ЛОВА

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: