Умєров назвав причини звільнення командувача Медичних сил ЗСУ

НОВИНИ 20.11.2023 Коментарі 0

Президент України Володимир Зеленський звільнив Тетяну Остащенко з посади командувача Медичних сил Збройних Сил України. Натомість  він призначив на цю посаду Анатолія Казмірчука, що був начальником військового госпіталя у Києві

Про це президент повідомив у вечірньому зверненні.  

Володимир Зеленський: "Сьогодні є важливе кадрове рішення. За поданням міністра оборони змінив командувача Медичних сил Збройних Сил України.

Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначив генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука – начальника Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь" у місті Києві".

З цього ж приводу міністр оборони України  Рустем Умєров зазначив:

"Зробив подання Президенту України щодо заміни командувача Медичних сил Збройних сил України.

Вважаю, що причини такого кроку очевидні для всіх, хто бʼється в лавах Сил оборони України, та усіх, хто допомагає. Відповідна проблематика обговорювалась багато разів. Настав час вирішувати проблеми медичного забезпечення наших воїнів.

Що потрібно?

1. Максимальна цифровізація процесів та дотримання усіх стандартів медичного забезпечення, включно з постачанням якісних медичних засобів та медичної техніки. Таких проблем, як з неякісними турнікетами, просто не має бути в принципі.

2. Розбудова системи навчання тактичній медицині за стандартами НАТО з відповідним ресурсним забезпеченням. Впровадження усіх необхідних фронту медичних практик, які дозволять зберегти якнайбільше життів наших воїнів.

3. Забезпечення постійної ротації особового складу між тактичним та стратегічним рівнем для забезпечення отримання та передачі досвіду з усього циклу лікування поранених, травмованих і хворих".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: