Краматорська м’ясорубка – справа рук рашистсько-деенерівських упирів, - ДОКАЗИ

НОВИНИ 08.04.2022 Коментарі 0


8 квітня рашистські окупанти завдали удару ракетою «Точка-У» по вокзалу міста Краматорськ. В цей час там перебували чотири тисячі (!!!) цивільних громадян, які намагалися виїхати з регіону. В результаті удару загинули більш як 30 людей, серед них чимало дітей. Більше сотні українців отримали поранення різного ступеня важкості.

«Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію… Близько 30 загиблих, близько 100 осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості. Поліція та рятувальники вже на місці. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться», - відреагував на чергове звірство загарбників Президент України Володимир Зеленський.

Кадри з місця чергового військового злочину дійсно вражають.

Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович наголосив:

«Вони чітко бачили, що б'ють по цивільним рано вранці, що на вокзалі в цей час намагалися евакуюватися тисячі людей, сім'ї, діти, літні люди».

Мер Краматорська Олександр Гончаренко повідомив: «Багато «важких» людей, без рук, ніг. Їх оперують 30-40 хірургів одночасно». Також він підкреслив, що краматорські лікарні не справляються з кількістю поранених, яких привозять з вокзалу.

Після Бучі та інших міст Київської області стало остаточно зрозуміло, з якими нелюдами ми маємо справу. Все це – матеріали для майбутнього трибуналу над кремлівськими катами.

І звісно ж після звірства в Краматорську пропагандистська машина схибленого карлика одразу почала… відхрещуватися від цього жахливого злочину.

Телеграм-каналами рашистських пропагандистів одразу полетіли «новини» про те, що ні вони, ні бойовики днр не мають жодного стосунку до цього удару. Щобільше, за їх словами, пуск ракети здійснили… «українські нацисти», аби ніби то організувати «вторую Бучу».

Проте пропаганда і тут прокололася, адже чим далі, тим більше з’являється доказів, що рашисти разом зі своїми лакеями з днр як завжди банально брешуть.

Користувачі мереж наголошують, що в проросійських телеграм-каналах були опубліковані ось такі повідомлення за фактом атаки на вокзал Краматорська: «Работают по скоплению боевиков ВСУ».

Але потім їх оперативно ВИДАЛИЛИ або ЗМІНИЛИ.

Окрім цього, незадовго до завдання удару по Краматорську у телеграм-каналі «Типичный Донецк» о 10.25 з'явився запис запуску двох ракет. Повідомлялося, що вони запущені із Шахтарська (територія підконтрольна днр) - https://t.me/operativnoZSU/18016

Також користувачі доводять, що повідомлення про звинувачення ЗСУ в ударі по вокзалу Краматорська було заготовлене кремлядськими пропагандистами наперед – заздалегідь.

«РИА Новости» запостили інформацію про вибух о 10:25, хоча перші повідомлення в чатах з'явилися приблизно о 10:30, що підтверджують більшість людей. Також варто звернути увагу, що на скріні написано, що у Twitter повідомлення було викладено через TweetDeck. А цей сервіс використовується для надсилання відкладених постів.

Але найголовніший аргумент, яким вже не перших раз послуговуються намісники Геббельса на землі, це те, що тактична ракета «Точка-У» використовується лише Збройними Силами України.

Мовляв, рашистські війська не використовують «Точку-У» з 2019 року, а замість неї стріляють покращеним сучасними ТР «Іскандер».

Проте пропагандисти замовчують той факт, що попри офіційне зняття з озброєння «Точки-У», на складах ерефії залишилося багато цього озброєння. Мабуть, саме для таких ситуацій.

«Ідеальний» сценарій: вгатити «Точкою-У» (яка, наголошуємо – є на складах орків) і звинуватити в цьому Україну.

Щобільше, в лютому до повномасштабного вторгнення на території білорусі під час спільних навчань рф і рб «Союзна рішучість – 2022» здійснювалися запуски ракет тактичними комплексами «Точка-У».

Служба безпеки України уже відкрила кримінальне провадження за даним фактом. Наразі дії рашистів кваліфіковано за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

«Жоден злочин окупантів не залишиться без покарання! І які б нісенітниці не розповідали загарбники про те, що Україна сама обстрілює мирних мешканців – у ці фейки не повірить ніхто.
Підлість, жорстокість, брехливість, зневага до людського життя – ось характеристики російської федерації та її військ. Краматорськ – ще один доказ того, що світ має спільними зусиллями зупинити це зло!», - наголосили в українській спецслужбі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: